Hirdetés

GameStar Filmajánló - Amerika Kapitány: Polgárháború

|

Egy ideje már a csapból is az Amerika Kapitány: Polgárháború folyik, nem csoda hát, hogy az aktuális Filmajánló is erre fókuszál, ezt még a nagy Leonardo Da Vinci sem tudja beárnyékolni.

Hirdetés

Ha a közelmúlt legjelesebb filmes eseményét keressük, nem kell lapoznunk a naptárban, hiszen tegnap, azaz május negyedikén tartották a nemzetközi Star Wars Napot. Olyan hírek tették színesebbé ezt a 24 órát, mint Daisy Ridley bejelentkezése a következő rész helyszínéről, a Star Wars VIII forgatási képei, az általunk készített Star Wars kvíz, a holosakk által ihletett kártyajáték, a LEGO Star Wars: The Force Awakens gameplay videója és trailere, az Xbox One-on is játszhatóvá vált Star Wars: The Force Unleashed, valamint a Titanfall készítőinek Star Wars játéka.

Akár láttátok a Doctor Strange első trailerét, akár nem, a ma kiadott szinkronos előzetessel mindenképpen tegyetek vele egy esélyt, szórakoztató darabnak ígérkezik:

 

És most íme a heti felhozatal:

Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War):

A Bosszúállók, az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Bosszúállók: Ultron kora eseményei alapjaiban véve rengették meg a világot, következményeik pedig kíméletlenül utolérik Vasembert, Amerika Kapitányt és a többi hőst, ugyanis a kormányok nem tűrik tovább, hogy engedély és felügyelet nélkül szolgáltassanak igazságot, ezért a regisztrációs törvény aláírását erőltetik. Kedvenc karaktereink lényegében két táborra szakadnak, amelyben nem csak az elszámoltatás, de Rogers gyermekkori barátja, Bucky is hibás. A régi, viszonylag új és a legújabb (lásd Fekete Párduc és Pókember) képregényhősök látványos egymásnak feszülése az első vélemények alapján (beleértve a mi kritikánkat is) az eddigi legjobb a Marvel Filmes Univerzumon belül, éppen ezért érdemes beülni rá, ugyanis a csinos és szórakoztató külső feszült és drámai belsőt takar.

(Érdekesség: Nemég Robert Downey Jr., azaz Vasember csatlakozott az új Pókember önálló filmjéhez, a Spider-Man: Homecoming stábjához.)

A művészet templomai: Leonardo Da Vinci - A lángelme Milánóban (Leonardo Da Vinci - The Genius in Milan):

Ezt az olasz ismeretterjesztő filmet a 2015-ös Milánói Expo keretében megrendezett nagyszabású Leonardo-kiállítás ihlette, amely 12 szekcióban mutatta be az érdeklődőknek a világ számos tájáról Milánóba szállított varázslatos festményeket és rajokat, köztük a Louvre-ból áthozott La Belle Ferronie-t. A film a legendás művész örökségét bemutató virtuális tárlatvezetés mellett kitekint a város Da Vincihez kötődő nevezetességeit is, kiemelt figyelmet adva az Atlanti Kódexnek.

(Érdekesség: A néző többek között bejárhatja Leonardo szőlőskertjét is, amit az Expo tiszteletére a közelmúltban állítottak helyre.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Holtpont (DVD)
- Szemekbe zárt titkok (DVD)
- Egy szobalány naplója (DVD)
- Kókusz Kokó, a kis sárkány (DVD)
- Csillagok között - limitált, fémdobozos változat (steelbook)(2 BD)
- Eredet - limitált, fémdobozos változat (steelbook)(2 BD)
- Amerikai mesterlövész - extra változat (2 BD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)