Hirdetés

GameStar Filmajánló - Angry Birds: A film és Rossz szomszédság 2

|

Bosszúszomjas szárnyasok, járkáló halottak és begőzölt tinilányok várnak titeket a héten a mozikban, mi pedig segítünk választani közöttük.

Hirdetés

Ha még nem tettétek volna, mindenképpen kapcsolódjatok be az Amerika Kapitány: Polgárháború kibeszélőnkbe, de érdemes ránézni az új Predator forgatására, a Múmia reboot sztorijára, a Men in Black és Jump Street crossoverre és a Wolverine 3 hírekre is. Apropó, hallottátok már, hogy hamarosan új filmes oldalt indítunk

A legnagyobb szenzáció a trailerek kategóriában egyértelműen az Assassin's Creed film első előzetese volt a héten. A Michael Fassbender főszereplésével készülő, két sztoriszálon futó mozi nagyon ígéretesnek tűnik, de a számválasztás szinte mindenkinél kicsapta a biztosítékot, így utólagos engedelmetekkel inkább azt a verziót tennénk be ide, amely alá az Assassin's Creed II nagyszerű dallamait vágták be: 

Miután Jesper Kyd meghozta a hangulatot, térjünk is rá a heti felhozatalra:  

Angry Birds: A film (The Angry Birds Movie)

Vajon mit várhatunk az elmúlt évek legnépszerűbb mobiljátékának adaptációjától, amely kifejezetten a fiatalokat és a rajongókat célozta meg? A kérdésre a legmegbízhatóbb választ akkor kapjátok, ha elolvassátok a filmről készült kritikánkat, de elöljáróban annyit mondhatunk, hogy az Angry Birds: A film főhősei kifejezetten szerethetőek, minden célt tévesztett poénra jut legalább egy jó, az öcsi/hugi garantáltan értékelik majd az animációs csiripelést, ráadásként ti sem érzitek majd magatokat - dühös - madárnak. 

(Érdekesség: A Rovio nemrég mutatta be új mobiljátékát, az Angry Birds Action!-t, amely egyben a brandet összefogó alkalmazás is.)

Rossz szomszédság 2 (Neighbors 2: Sorority Rising)

Ki más gyűrhetne maga alá egy felajzott diáklány szövetséget, mint Zac Efron? A Rossz szomszédság első részében még ő háborúzott a Seth Rogen és Rose Byrne által játszott házaspárral, ám Nicholas Stoller komédiájának folytatásában nagyobb gondjuk is akad Rogenéknek a kellemetlenkedő szépfiúknál: a szomszédba költöző lázadó csajok, a Kappa Nu Chloe Grace Moretz vezetésével alaposan megnehezítik a dolgukat, ehhez van szükség a csodafegyverre: Efronra és hasizmaira. Ha azok közé tartozol, akik kedvelték az elődöt, ezt is feltétlenül nézd meg, ellenkező esetben inkább újrázz a Polgárháborúból. 

(Érdekesség: Zac Efron idén egy másik vígjátékban is hasonló karaktert alakít, ez lesz a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres.)

Az élőhalottak éjszakája (Night of the Living Dead)

A klasszikusok leporolásáért és újra mozikba küldéséért felelős Pannonia Entertainment újabb gyöngyszemmel lepi meg a filmkedvelőket: ezúttal George A. Romero 1968-as, fekete-fehér kultklasszikusa, Az élőhalottak éjszakája kel fel a sírból, hogy a zombihorrorok alapkövét először láthassuk nagyvásznon, felújított változatban. A műfaj szerelmeseinek kötelező program. 

(Érdekesség: Tudtátok, hogy George A. Romero zombi boss volt a Call of Duty: Black Ops Escalation DLC-jében?) 

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Aljas nyolcas (DVD, Blu-ray)
- LEGO Scooby-Doo!: Lidérces Hollywood (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)