Hirdetés

GameStar Filmajánló - Inferno

|

Heti filmajánlónk az elmúlt időszakhoz képest nyúlfarknyinak tűnhet, hiszen egyetlen filmre koncentrál: a Tom Hanks nevével fémjelzett Infernóra, amely Dan Brown nagysikerű regényét veszi alapul. De legalább lesz mit pótolni.

Hirdetés

Nem mondhatjuk, hogy eseménytelen héten vagyunk túl. Rövid időn belül megerősítették a John Wick 3-at, bejelentettek egy újabb Pókember rajzfilmet, megtudtuk, hogy Guy Ritchie rendezheti az élőszereplős Aladdint, Daniel Craig mégis nyitott további James Bond filmekre, újabb információk láttak napvilágot a Jurassic World 2-vel kapcsolatban, jön a Rossz anyák spin-off és szinkronosan is bemutatkozik a Son of Zorn

Ha már szóba került Keanu Reeves akciószerepe, mi más is lehetne a kiemelt előzetesünk, mint a John Wick 2 legelső feliratos trailere, amelyben a Rémkirály ismét beindul: 

Persze most úgyis mindenki Tom Hanksre kíváncsi, foglalkozzunk tehát vele: 

Inferno

Valószínűleg az Inferno, vagyis a legújabb Dan Brown adaptáció marketingesei tisztában vannak vele, hogy mennyire nehéz dolguk van a képregényfilmek érájában a nézők mozikba csábításával, és talán az sem segít a helyzetükön, hogy az utolsó Langdon-film, az Angyalok és Démonok már 7 éve debütált (a harmadik könyv, Az elveszett jelkép egyelőre nem élt meg filmváltozatot). Azóta a misztikumra és a történelmi rejtélyekre épülő filmek szinte teljesen kivesztek a mozikból, ám Tom Hanks mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaállítsa a műfaj régi dicsőségét. A sztori szerint Robert Langdon amnéziával tér magához egy olasz kórházban: semmire nem emlékszik abból, ami az elmúlt napokban történt vele, ráadásul megint sikerül beletenyerelnie a trutyiba. Egy újabb, történelmi titkokkal átszőtt összeesküvésbe keveredik, amelynek megoldásához Dante Isteni színjátékának első része, a Pokol jelenti a kulcsot. Rajta kívül olyan színészek próbálják emelni a feldolgozás színvonalát, mint Felicity Jones, Ben Foster, Omar Sy és Irrfan Khan. Az első kritikák alapján a részben hazánkban forgatott Inferno hasonló minőséget képvisel, mint a korábbi részek, így akinek tetszett A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok, annak valószínűleg ez a misztikus kaland is fog. 

(Érdekesség: Dan Brown következő regénye jövő ősszel fog megjelenni Origin címmel és a főhős ismét Robert Langdon lesz. Tom Hanks készülhet.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Szemfényvesztők 2. (DVD, Blu-ray)
- Emlékezz! (DVD)
- Évszakok (DVD)
- Csontok és skalpok (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)