Hirdetés

GameStar Filmajánló - A mestergyilkos: Feltámadás

|

Jason Statham sokadszorra teljesít egy lehetetlen küldetést, miközben leveri a fél alvilágot és még csak meg sem izzad. Ezúttal a Mestergyilkos folytatásával támad.

Hirdetés

A héten minden napra több érdekesség is jutott, ezekből szemezgettünk kicsit. Az egyik legkülönösebb hír az volt, hogy megtalálták a főszereplőket az Életrevalók amerikai remake-jéhez, de a Galaxis őrzői 2 Doctor Strange-es kapcsolata és a Zombieland 2 alakulása sem nevezhető éppen érdektelennek. Kiderült az is, hogy Ryan Reynolds saját zsebből is segítette a Deadpool megvalósulását, továbbá Joseph Gordon-Levitt elárulta, hogy szerinte tökéletesen ért véget A sötét lovag: Felemelkedés

Érdemes elolvasnotok a Supergirl, a Flash és a Holnap legendái sorozatok fordítójával készített interjúnkat is, majd levezetésként nézzük meg együtt a Brad Pitt és Marion Cotillard főszereplésével érkező, Robert Zemeckis által rendezett II. világháborús film, a Szövetségesek szinkronos előzetesét: 

Romantika és akció (de inkább utóbbi) heti kiemelt filmünkben is lesz, csak éppen Pitt helyett Jason Stathammel a középpontban: 

A mestergyilkos: Feltámadás (Mechanic: Resurrection)

Jason Statham A szállító és A feláldozhatók-filmek után ismét folytatásra adja a fejét. Ezúttal a mestergyilkos Arthur Bishop szerepében tér vissza, aki azt hitte, hogy maga mögött hagyhatja a múltját (a kis naiv). Azonban miután elrabolják a szerelmét (Jessica Alba), rákényszerül, hogy három, lehetetlennek tűnő merényletet álcázzon balesetnek, viszont arra nem számított, hogy a tervét keresztülhúzza Tommy Lee Jones szakálla. Az első kritikusi vélemények nem festenek túl jó képet a Mestergyilkos folytatásáról, de aki szereti a Statham-filmeket, az valószínűleg ebben sem fog csalódni. 

(Érdekesség: Bár Statham a vásznon folyamatosan akcióhősként szerepel, a valóságban inkább elkerüli a konfliktusokat, ha lehetséges.)

Szexkemping (Renesse)

Régen kaptunk "érdemi" tini vígjátékot Európából, most viszont a hollandok próbálkoznak. Négy kanos fiatal leutazik a tengerpartra, hogy - a fedősztori szerint - egyikük nagyapjának hamvait szétszórják. Azonban a tényleges program ennél sokkalta "magasztosabb": ágyba akarnak vinni egy-egy csajt. Mindannyian sejtjük, hogy mire lehet számítani egy efféle próbálkozástól, így csakis akkor vállaljátok be, ha lazább haverokkal/barátnőkkel teszitek.

(Érdekesség: Gonosz dolog pont a nyári szünet végére tenni egy olyan filmet, amiben épp kezdődik.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- A Vadász és a Jégkirálynő (DVD, Blu-ray)
- Ratchet és Clank: A galaxis védelmezői (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)