Hirdetés

GameStar Filmajánló: Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői és Gyilkos páros

|

A játékosoknak ezúttal Ratchet és Clank mozis kalandjait ajánljuk figyelmébe, bemutatkozik egy újabb nagyszerű magyar film, lesz mit nézni anyák napján is, ráadásul most debütál a Star Wars: Az ébredő Erő a lakásokban.

Hirdetés

Halottátok már, hogy megalakul a Hasbro Filmes Univerzum? Esetleg azt, hogy Karl Urbannak van ötlete a Dredd folytatására? És a Krypton sorozat pilotjának berendelése megvan? Persze nem elhanyagolható a Sherlock Holmes 3 forgatókönyvének újraírása, a Rendőrakadémia remake újabb részletei, a Megjött apuci folytatásának bejelentése és a Vasember 4 elkészülésének lehetősége sem. 

Heti kiemelt előzetesünket már biztosan láttátok angolul, de megjött magyar szinkronnal is: itt a Zsivány egyes első videója!

Noha vasárnaptól már május van, azért most még figyeljünk április utolsó hetének premierjeire:  

Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői (Ratchet and Clank)

A galaxis veszélyben van, és csak egyetlen módon úszhatjuk meg: Rachet és Clank közbenjárásával. Ők ketten Quark kapitányhoz csatlakozva próbálják megállítani a gonosz zseni uralomra törését, miközben - értelemszerűen - intergalaktikus kalandok egész sorát élik át. A 2007-es, animált Tini Nindzsa Teknőcök rendezőjének legújabb animációs filmje gyerkőcöknek potenciálisan kellemes időtöltést nyújthat, de a széria rajongóinak is érdemes odafigyelni rá.  

(Érdekesség: Ha még nem tettétek volna, olvassátok el a Ratchet & Clank  játékról szóló tesztünket, amely a széria első PS4-es tagja, és egyben az első rész újragondolása is.)

Gyilkos páros (Mr. Right)

A Tökéletes hang-filmekből ismert Anna Kendrick és a Hold egyetlen humán karaktereként elhíresült Sam Rockwell a főszereplője ennek a kellemesen bugyuta limonádénak ígérkező romantikus akciómozinak. A Gyilkos páros egy bérgyilkosról (Rockwell) és annak újdonsült barátnőjéről (Kendrick) szól, akik együtt menekülnek a kartell elől, miközben még a Tim Roth által alakított FBI-ügynököt is akadályozniuk kell munkája végeztében. A film nem ígér többet egy szórakoztató blődségnél, de amennyiben a főszereplők hozzák a tőlük megszokott bájt és sármot, akkor nem lehet majd okunk panaszra.

(Érdekesség: A forgatókönyvet ugyanaz a Max Landis körmölte, akinek Az erő krónikáját és a Victor Frankenstein-t is köszönhetjük.)

Anyák napja (Mother's Day)

A Micsoda nő rendezőjének legújabb filmjében, az Anyák napjában három, különböző generációt képviselő anyát ismerhetünk meg, amint szerelmi életükkel, illetve saját szüleikkel gyűlik meg a bajuk. A főbb szerepekben Jennifer Anniston-t, Julia Roberts-et, Kate Hudson-t és Bradley Cooper-t is láthatjuk, a hangvétel pedig vidámnak ígérkezik. Ha valamire el akarjuk vinni édesanyánkat, akkor valószínűleg ez a legjobb választás.

(Érdekesség: A Netflix jövőre tűzi műsorára a Wet Hot American Summer: Ten Years Later című miniszériát, amelynek előzményfilmje nálunk Gyagyák a gatyában, avagy tudom kit fűztél tavaly nyáron néven jelent meg, és a stábban visszatér korábbi karakteréhez Bradley Cooper is.)

Tiszta szívvel

Till Attila második nagyjátékfilmje nem mindennapi mozgóképes csemege: a Tiszta szívvel egy kerekesszékbe kényszerült bérgyilkosról szól, aki barátságba elegyedik két mozgássérült fiúval, hogy aztán együtt éljenek át veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket. A film egésze azonban ennél is többet nyújt - gengszterfilmes közegbe ültetett apa-fiú történet némi fekete humorral, vérrel és megannyi szívvel meg lélekkel. Ajánljuk! 

(Érdekesség: Tilla korábbi filmje a Pánik volt, ami 2008-ban jelent meg.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Star Wars: Az ébredő Erő (DVD, Blu-ray)
- Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts Film (DVD, Blu-ray)
- Száva - a szív harcosa (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)