Hirdetés

GameStar Filmajánló - A zátony és Rossz anyák

|

A kis kedvencek után most egy egészen másfajta lény formál igényt a figyelmünkre, de sokan azonosulhatnak a hétköznapi életbe belefásult anyákkal is. Csütörtök van, filmajánlás következik.

Hirdetés

Bizonyára senki sem lepődik meg rajta, hogy az elmúlt hét hírei nagyrészt szuperhősfilmekről szóltak, a Sötét lovag-trilógia Madárijesztője, Cillian Murphy például már bele is fáradt ezekbe. A Warner az Acélember 2-t készíti elő, David Ayer már a Suicide Squad folytatását tervezi, Margot Robbie pedig egy közös Joker és Harley Quinn moziért kampányol. Eközben a Pókember: Hazatérés gárdája egy új gonosszal bővült és kiderült, hogy - meglepő módon - a Tél Katonája is harcba száll Thanos ellen. Mielőtt azonban továbblépnénk az aktuális premierekre, emlékezzünk meg közösen a nemrég elhunyt szinkronrendezőnkről, Csörögi Istvánról. Nyugodjék békében! 

Figyelmet érdemel a Sicario és a Fogságban rendezőjének  legújabb filmje, az Arrival című sci-fi is, amelyben egy rejtélyes földönkívüli űrhajó lép be a Föld légkörébe és egy nyelvésznek (Amy Adams) kell felvennie a kapcsolatot az idegenekkel. Rajta kívül Jeremy Renner és Forest Whitaker részesei még a sokadik típusú találkozásoknak, ami az első trailer alapján meglehetősen ígéretesnek tűnik: 

Sajnos Miss Adams a héten még nem színészkedik, helyette viszont Mila Kunis és Blake Lively teszik ugyanezt a következő filmekben:

Rossz anyák (Bad Moms):

A legtöbb szülő már biztosan eljutott arra a pontra, hogy besokallt és kiakart szállni a mókuskerékből. Három, a mindennapokba belefáradó, de a legkisebb megbecsülést sem kapó anyuka (Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy dönt, hogy kicsit elengedi magát, ám ez nem mindenkinek nyeri el a tetszését. A könnyed vígjátékok kedvelőinek viszont valószínűleg elfogja, elvégre már úgy emlegetik a Rossz anyákat, mint a női Másnaposokat. 

(Érdekesség: Mila Kunis a Family Guy egyik szinkronhangja, ő szólaltatja meg Meget.)

A zátony (The Shallows):

A szörfözni induló nő (Blake Lively) nem sejti, hogy élete legnehezebb - és egyben talán utolsó - óráit kell átélnie, amikor megsérül és egy sziklán köt ki, ami körül ott köröz folyton folyvást egy nagy, fehér cápa, várva az áldozatára, aki viszont nem adja könnyen magát. A zátony az első kritikák alapján ugyan közepes thriller, de azért van benne pár izgalmas pillanat. 

(Érdekesség: Lively férje, Ryan Reynolds nemrég azt nyilatkozta, hogy az első randijuk kb. úgy nézett ki, ahogy A zátony koncepciója és ő volt a cápa.)

A játszma (The Call Up):

2009-ben Mark Neveldine próbálkozott meg összemosni a videojátékok világát a valódival Gerard Butler főszereplésével, ám az elsőfilmes Charles Barker most a VR-technológia terjedésére reflektálva továbbgondolta az ötletet és A játszma c. filmjében egy csapat profi online gamert küld el egy virtuális valóságban játszódó összecsapásra, amely gyorsan átcsap túlélésbe. Otthon, egy hideg sör társaságában nézős téma. 

(Érdekesség: Június végén derült ki, hogy a GDC társrendezvényeként saját konferenciát kap a VR-technológia VRDC néven.)

Ben Hur nevében (In the Name of Ben Hur):

Mielőtt megjönne a klasszikus remake-je (ami maga is remake, avagy feldolgozás, nézőpont kérdése), az Asylum is elkészítette a maga verzióját Ben Hur nevében címmel, amelyben egy gladiátor elmenekül a rabszolgasor elöl egy harci szekérrel a rómaiak elől. Harca során szembekerül rómaiakkal és zsoldosokkal egyaránt, de szerencséjére nincs egyedül. Asylum-film, tehát a szótár szerint csakis haverokkal, poénból. 

(Érdekesség: A közelmúltban szintén aktív volt az Asylum, akkor a Suicide Squad - Öngyilkos osztag olcsósított változatát készítették el Gyilkos osztag névre keresztelve.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- A héten sajnos nincs új megjelenés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)