Hirdetés

GameStar Filmajánló - Snowden, Bridget Jones babát vár és Ütközés

|

Egy hét múlva már A hét mesterlövészt nézhetjük, addig pedig láthatjuk Bridget Jones családalapítását, az X-Men filmek Bestiájának akciózását és a Snowden-ügyet feldolgozó mozit.

Hirdetés

Csupa érdekes filmes esemény történt a közelmúltban hazánkban és külföldön is. A Puliwood például interjút készített a Carter ügynök főszereplőjét szinkronizáló Balsai Mónival és ott jártak A holnap legendái szinkronfelvételén is. Eközben Daniel Radcliffe elárulta, hogy szívesen lenne ismét Harry Potter és bejelentették, hogy film készül Stan Lee életéről, de nem a szokványos stílusban. A Bosszúállók: Végtelen háborúban azért nem lesz benne a cameokirály, ellentétben a Netflixes Marvel-karakterekkel. 

Kiemelt előzetesünk ezúttal egy különleges és korhatáros darab: a Halállista és a High Rise címeket jegyző Ben Wheatley új filmjét, a Free Fire-t olyan instant klasszikusokhoz hasonlítják már most, mint a Kingsman és a Rendes fickók. A Martin Scorsese produceri felügyeletével készült projekt stábja pedig magáért beszél: Brie Larson, Cillian Murphy, Armie Hammer és Sharlto Copley. Lélegzetelállító akciójelenetek és záporozó poénok egy kattintásnyira: 

Ennyi káromkodás és lövöldözés után evezzünk kicsit nyugodtabb vizekre a heti felhozatal filmjeivel: 

Snowden

Amerika élő lelkiismerete, az éppen 70 éves Oliver Stone az elmúlt évek legnagyobb botrányáról forgatott filmet; arról, hogy Edward Snowden, a CIA egykori alkalmazottja miként szivárogtatott ki a nagy nyilvánosság elé több ezer bizalmas dokumentumot. A rendező rá jellemző módon igazi sztárgárdával forgatott, benne Joseph Gordon-Levitt-tel, Nicolas Cage-dzsel, Rhys Ifansszel, Zachary Quinto-val, Shailene Woodleyval, vagy Tom Wilkinsonnal, ez és a téma pedig már önmagában elég arra, hogy bizalmat szavazzunk a Snowdennek

(Érdekesség: Oliver Stone a forgatás után felkereste az igazi Snowdent, és megmutatta neki a vágatlan anyagokat.)

Bridget Jones babát vár (Bridget Jones's Baby)

A szingliség megtestesítője több mint 10 év után visszatért. Bridget Jones (Renée Zellweger) hiába találta meg a boldogságot Mark Darcy (Colin Firth) oldalán, útjaik elváltak. Most azonban mégis összehozza őket a sors, és Bridget még teherbe is esik. Csak az nem bizonyos, hogy Mark az apa, vagy egy sármos amerikai, Jack Qwant (Patrick Dempsey). A Bridget Jones babát vár a vélemények döntő többsége szerint jobb az első két résznél és az év egyik kellemes meglepetése, így ha láttátok az előző filmeket, adjatok neki egy esélyt. 

(Érdekesség: Hugh Grant nem vállalt szerepet a filmben, mert nem tetszett neki a forgatókönyv.)

Ütközés (Collide)

Halálos iramban a német autópályán. Nem, ez nem egy elnyújtott Cobra 11 epizód. Barátnője életének megmentése érdekében az egykor a gengszterek sofőrjeként ügyködő Casey felveszi a kapcsolatot korábbi munkaadójával, miközben egy balul sikerült akció miatt a kegyetlen maffiafőnök is a nyomában lohol. Az ifjú titánokat Nicholas Hoult és Felicity Jones képviselik, míg a rutinos vén rókákat Sir Anthony Hopkins és Sir Ben Kingsley. A díszes kompánia ellenére a közvélemény csalódásnak tartja az Ütközést, így talán érdemes lehet megvárni a DVD-megjelenést vagy egy vidámabb haveri társasággal beülni rá. 

(Érdekesség: Az eredeti tervek szerint a főszerepben Zac Efront láthattuk volna, de végül Nicholas Hoult kapta meg a szerepet.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Angry Birds - A film (DVD, Blu-ray)
- Rossz szomszédság 2 (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)