Hirdetés

GameStar Filmajánló - Szellemirtók és Jason Bourne

|

Aktuális filmajánlónk legnagyobb sztárjai a Szellemirtók, de ha valaki inkább Jason Bourne akciózását nézné szívesebben, akkor jó hete lesz.

Hirdetés

Először nézzük az elmúlt hét érdekességeit, de előtte még olvassátok el a Comic-Con 2016 gigászi összefoglalóját. Kiderült, hogy miért kell egy ötödik Avatar film is, a Doctor Strange be fogja vezetni a multiverzumot, film készül Isaac Asimov újabb regényéből, befutott a Suicide Squad szinkronlistája és hamarosan magyarul is nézhetjük majd a Supergirl-t. 

És ha már szóba került Doctor Strange, akkor nézzük meg együtt a Comic-Conon bemutatott második előzetest a Marvel Magyarországnak köszönhetően magyar felirattal:

Van itt zúzás dögivel, de a legújabb Szellemirtók film sem ígér kevesebbet, ahogy a heti több film is biztosan megtalálja majd a maga közönségét (még az Asylumé is): 

Szellemirtók (Ghostbusters):

Mozikba kerül az elmúlt évek talán legnagyobb negatív visszhangjával szembenéző mozija, az 1984-es kultklasszikus rebootja, a Szellemirtók. Négy dilis pasi helyett azonban négy dilis csajszi ránt ezúttal proton ágyút a New Yorkot ellepő kísértetekre, akiket a merev titkárnő helyett egy merev hasfalú titkársrác szolgál ki ezúttal. Tavaly A kém című vígjátékkal nem akármilyen országimázs filmet gyártott hazánknak a rendező, Paul Feig, aki ezúttal sem hagyta otthon kabaláját, az egyre népszerűbbnek számító Melissa McCarthy-t, valamint a Saturday Night Live olyan népszerű komikáit, mit Kristen Wiig, Leslie Jones, vagy Kate McKinnon, míg az apróbb szerepekben olyan ismerős arcok tűnnek fel, mint Chris Hemsworth, Andy Garcia, vagy Charles Dance. Az új Szellemirtók az előzetes kritikák szerint nem vall szégyent a nemes elődökre (persze viszonylag könnyen utálható darab), de egyáltalán nem hibáztatunk érte, ha téged hidegen hagy a film. 

(Érdekesség: Eléggé biztosnak tűnik, hogy lesz folytatás, sőt több is.)

Jason Bourne:

2007-ben láthattuk utoljára akcióban Jason Bourne-t és ugyan azóta készült egy nem túl acélos spin-off, most az amnéziás ügynök visszatér, hogy bebizonyítsa, nem hiába őt tartják továbbra is a 21. századi kémek etalonjának. A Bourne-csapdát és Ultimátumot is jegyző Paul Greengrass filmje ezúttal is tűpontosan reflektál korunk közéleti kérdéseire, miközben a Matt Damon alakította szuperügynök jó szokásához híven nem kevés borsot tör ezúttal is a CIA és annak vezetője, Tommy Lee Jones orra alá. A Puliwood kritikája pedig segíthet eldönteni a "beüljek rá vagy sem?" kérdést. 

(Érdekesség: Ha szeretnél több Bourne-t, olvasd el az eddigi részekről szóló cikkünket.) 

Gyilkos Osztag (Sinister Squad):

Mielőtt a DC filmes univerzumának piszkos tizenkettője leigázná a vásznakat, érkezik a mozikba annak olcsó, Asylumos verziója, a Gyilkos osztag. Ebben - az eredetihez hasonlóan - rendkívüli fenyegetésnek van kitéve a Föld, megmenteni viszont csak a legelvetemültebb bűnözők képesek. Csak azoknak ajánlott, akik nem szenvedtek a Sharknado alatt, de nekik is inkább DVD-n, mintsem moziban. 

(Érdekesség: A filmet jegyző Jeremy M. Inman korábban olyan örökbecsű darabokkal ajándékozott meg minket, mint a Sharktopus vs. Pteracuda és a Sharktopus vs. Whalewolf.) 

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (DVD, Blu-ray)
- Momentum (DVD, Blu-ray)
- Bakelit 1. évad (DVD)
- A beavatott-sorozat: A hűséges (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)