Hirdetés

GameStar Filmajánló - Szemfényvesztők 2 és Démonok között 2.

|

Szemfényvesztés, kísértethistória és halas mese: három műfaj is képviselteti magát a héten a mozikba, mi pedig segítünk választani közöttük.

Hirdetés

Először persze pár érdekesség. Megtudtuk többek között, hogy Űrdongó új külsőt kap a Transformers 5-ben, a Batman Superman ellen operatőre szerint a bővített kiadás nem változtat a minőségen, a Star Wars: Az ébredő Erő Finnje lesz a Tűzgyűrű 2 főhőse, a producerek Jon Hammet akarják az élőszereplős Archer filmbe, Alan Silvestri jegyzi a Bosszúállók 3 zenéjét, elkészülhet a Justice League Dark animációs film és kaptunk néhány új részletet a John Wick 2-ről is. 

Mivel a Deadpool vizuális effektjeit már úgyis mindenki látta, ezért a kiemelt előzetesünk most a Szellemirtók reboot nemzetközi előzetese lesz, amelyben vannak új jelenetek és egy hajszálnyival talán meggyőzőbb az előző trailereknél, de ennek eldöntését inkább rátok bíznánk:

Szellemekkel a héten is összefuthatunk a mozik kínálatában, de a Démonok között 2 mellett lesz két alternatíva is. Mutatjuk, hogy mik: 

Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2):

A 2013-as Szemfényvesztők szépen teljesített a pénztáraknál és a kritikusoknál egyaránt, ezért nem ússzuk meg a folytatást, amelyet már nem Louis Leterrier (A szállító, A hihetetlen Hulk, A titánok harca), hanem Jon M. Chu (G.I. Joe: Megtorlás, Step Up 3D) rendezett. A Szemfényvesztők 2-ben visszatér a kis csapat nagy része , vagyis Woody Harrelson, Jesse Eisenberg és Dave Franco -(Isla Fishert terhessége miatt Lizzy Caplan váltotta), valamint néhány ismerős arc (Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Michael Caine) is felbukkan, de kapunk újakat is (Daniel Radcliffe, Jay Chou). A sztoriban egy évvel azután járunk, hogy a Négy Lovas túljárt az FBI eszén, és végrehajtották a hatalmas szemfényvesztést, azonban hőseink most egy veszélyes ellenséggel találják szembe magukat, ami arra kényszeríti őket, hogy egy minden eddiginél nagyobb varázslattal rukkoljanak elő. Ha a folytatás hozza az első rész szintjét, akkor nem lesz rá panaszunk, így egy esélyt megérdemel a héten.

(Érdekesség: Még a film mozikba kerülése előtt bejelentette a stúdió, hogy elkészül a harmadik rész is.)

Démonok között 2. (The Conjuring 2):

A Halálos Iramban 7, az Insidious és a Fűrész rendezője, James Wan újfent a 2013-as Démonok között világába kalauzol el minket, az abban megismert paranormális esetek után nyomozó házaspár, Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga) kapja ismét a reflektorfényt, akik ezúttal Angliában próbálnak meg segíteni egy négygyermekes anyának egy kísértet sújtotta házban. Aki látta a vérfagyasztó elődöt, az nagyon is jól tudja, hogy mire számítson a Démonok között 2-től és meg fogja kapni a rettegésadagját Wantól, a többiek viszont inkább kerüljék el messze a jump scare jelenetek Mekkáját.

(Érdekesség: James Wan következő munkája Aquaman önálló filmje lesz Jason Momoával.)

Izzie nyomában (Izzie's Way Home):

A Szenilla nyomában várható sikerének farvizén elevickélve kerül mozikba az Izzie nyomában, amely lényegében a Némó nyomában folytatásának alacsony költségvetésű kistestvére. A kölyök-kompatibilis sztori főhőse egy bájos halacska, Isabel, aki egészen addig gondtalanul éli életét egy jacht akváriumában, míg az óceánban nem találja magát, ahol annyi kaland vár rá, hogy gyerkőc legyen a talpán, aki ellen tud állni neki.

(Érdekesség: A rendező meglepő módon korábban az Asylum filmek vizuális effektjein dolgozott. Igen, a Sharknado részeken is.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Sírok között (DVD)
- Gondolj rám (DVD)
- 400 nap (DVD)
- A program: Egy legenda bukása (DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)