Hirdetés

GameStar Filmajánló - Szenilla nyomában és Központi hírszerzés

|

Némó helyett ezúttal Szenilla nyomába eredünk, Dwayne Johnson humorizálva akciózik (vagy akciózva humorizál), miközben a Trónok harca Khaleesije romantikázik kicsit.

Hirdetés

Mielőtt még a premierekre térnénk, vegyük át tőmondatokban az elmúlt hét eseményeit. Befutott néhány fotó a Farkas 3 forgatásáról, a Verdák 3 sokkal érzelmesebb lesz, bővül a Death Note mozi stábja, rendezőre talált a Beverly Hills-i zsaru 4, folytatódhat a Shrek franchise, már készül a Sicario 3 is, Sylvester Stallone thrillerre írt alá és a tudomány kiszámolta, hogy melyik a legerősebb szuperhős

A hírek mellett nem maradtunk előzetes nélkül sem, amely ezúttal egy igazi különlegesség, ugyanis egy orosz sci-firől van szó a Sztálingrád rendezőjétől. A nagy költségvetésű Attraction sztorijában Oroszország fővárosára egy idegen űrhajó zuhan, ez pedig rengeteg kérdést és még több problémát vet fel nem csak a helyieknek, de a világ többi részének is: 

Persze erről még korai lenne nyilatkozni, hiszen csak valamikor 2017 elején debütál az oroszoknál, viszont az alábbi bemutatók már aktuálisak: 

Szenilla nyomában (Findig Dory) 

A Pixar ismét egy klasszikusának készített folytatást, méghozzá a 13 évvel ezelőtti, Oscar-díjas Némó nyomábannak. Az ember azt hinné, hogy már az a történet is kerek, pedig mit sem tudtunk a mű legszórakoztatóbb mellékkaraktere, a memóriagondokkal küszködő Szenilla múltjáról. Úgy tűnik, hogy a kis doktorhal is rájön erre, így megpróbálja felkutatni kis családját, és ezért bejárja a hetedhét óceánt, miközben nem csak Némót és apját, az aggodalmaskodó Pizsit rángatja magával, hanem új barátokra is szert tesz.

(Érdekesség: A címszereplő hangja nem más, mint Ellen DeGeneres, aki a nevével fémjelzett Emmy-díjas talk-show műsorvezetője, színésznő, producer, humorista és többször is vezetett már Oscar-gálát.)

Központi hírszerzés (Central Intelligence) 

A Rendes fickók után újabb régi vágású buddy movie-t kapunk, ezúttal talán jobban a szélesebb közönség igényeire szabva, melyben az egykor a gimi dagi vicceinek céltáblája, a mostanra szépen kikupálódott és őrült CIA ügynökként tevékenykedő Bob Stone (Dwayne Johnson), valamint régi menő iskola társa, a könyvelőként a kenyerét kereső Calvin Joiner (Kevin Hart) egyesíti az erőit a Kidobós és a Családi üzelmek rendezőjének újabb vígjátékában, a Központi hírszerzésben

(Érdekesség: Nemrég kapta meg első előzetesét a Disney decemberben érkező új animációs filmje, a Moana, amelyben Dwayne Johnson is szinkronizál.)

Mielőtt megismertelek (Me Before You)

Az érzelmes drámák - valamint a Trónok harca Daeneryse, Emilia Clarke - szerelmesei is megkapják a héten a magukét a Mielőtt megismertelek képében. Egy fiatal, kisvárosi lány ápolóként egy jóképű, de nemrég teljesen lebénult fiatalemberhez kerül, akivel az idő előrehaladtával egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A sorozatrajongóknak igazi Kánaán lehet még a film, hiszen a Trónok harca mellett olyan kultikus brit sorozatok szereplői tűnnek fel benne, mint a Downton Abbey vagy a Doctor Who.

(Érdekesség: Hallottad már, hogy rekordhosszú fináléval zár a Trónok harca 6. évada?)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Deadpool (DVD, Blu-ray)
- Brooklyn (DVD, Blu-ray)
- Hogyan legyünk szinglik (DVD, Blu-ray)
- A tengernél (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)