Hirdetés

GameStar Filmajánló - Tapló Télapó 2, Cop Mortem és A mélység kalandora

|

Idén hamarabb érkezik a mikulás és erősen 18-as karikás kivitelben: a héten mutatják be a Tapló Télapó folytatását, de ha valakit nem vonz be a mocskos szájú figura, akkor talán egy új magyar akciófilm vagy éppen Cousteau kapitány kalandjai megteszik helyette.

Hirdetés

Bármily meglepő, Hollywood a közelmúltban sem pihent. Frank Miller díjnyertes képregényéből például Tom Hiddleston főszereplésével születik adaptáció, Kevin Smith a Deadpool rendezőjét szeretné a Flash film élére, újabb Dűne film készül, Archer-stílusú animációs sorozattal erősít a Netflix és azt is megtudtuk, hogy miért debütál IMAX-ben a Marvel-féle Inhumans. Ha esetleg kíváncsiak vagytok milyen volt a 2. Bécsi-Comic-Con, olvassátok el a Puliwood beszámolóját, rengeteg klassz képet böngészhettek át. 

Pár napja a Pixar megmutatta a Verdák 3 első ízelítőjét, amely sokkal drámaibbra sikerült az eddigi epizódok kedvcsinálóinál, az internet népe pedig rögtön felkapta. Nézzétek meg, hogy mivel sokkolta a Disney-hez tartozó cég a gyerkőcöket: 

A legközelebbi animációs film a következő héten lesz, azonban addig is van nekünk itt egy szókimondó vígjáték, egy magyar akciófilm, egy izgalmas kalandfilm és egy új thriller is:

Tapló Télapó 2 (Bad Santa 2)

A 2000-es évek egyik kultikus és szókimondó vígjátékát, a Tapló Télapót is utolérte a hollywoodi átok, amit úgy hívnak: folytatás. Most, 13 évvel az első rész után Willie Soke (Billy Bob Thornton) újfent magára ölti a mikulás jelmezt, és ezúttal sem sántikál semmi jóban. Az első részből megismert kövér kissrác (Brett Kelly) is visszatér, ahogy Willie apró segítője (Tony Cox) is, de új szereplőként megismerhetjük Télapónk anyját (Kathy Bates), aki talán választ ad arra, miért is ekkora tapló a fia. A Tapló Télapó 2 erősen megosztó, így csakis az üljön be rá, akit nem zavar a szüntelen káromkodás, illetve kedvelte a 2003-as elődöt. 

(Érdekesség: Ha kíváncsiak vagytok a film szinkronjára, hallgassatok bele a Puliwoodon.)

Cop Mortem

A magyarok ismét megpróbálkoznak az akciófilm műfajával. A korábban kaszkadőrkoordinátorként dolgozó Kovalik József saját könyvét vitte vászonra, amelyben a budapesti rendőrök egy rituális gyilkosságsorozat ügyében nyomoznak. Ebben lesz szolgálatukra a hasonló esetek szakértője, John Holdon (Kamarás Iván) az Interpoltól, aki hol a magyar kollégáknak vállvetve, hol velük szemben nyomoz a tettes után. Ha láttok a Cop Mortem előzetesében fantáziát, akkor megpróbálkozhattok vele, de inkább csak otthon nézős típus.

(Érdekesség: A filmben szerepel Sylvester Stallone magyar hangja, Gáti Oszkár is.)

A mélység kalandora (L'odyssée)

Jacques  Cousteau nevét mindenki ismeri, de nem feltétlenül tudják, hogy ki is volt ő, legfeljebb annyit, hogy köze volt a tengerhez. Neki köszönhetően fedeztük fel a tengerek és óceánok élővilágát, és rávilágított a környezetvédelem fontosságára, miközben a saját boldogságát is kereste. Jérome Salle (Largo Winch 1-2) igyekszik elmesélni mind a tudós-felfedező, mind a magánember igaz történetét új filmjében, A mélység kalandorában, méghozzá Audrey Tautou bevonásával. 

(Érdekesség: A főszereplőt alakító Lambert Wilson egyik legismertebb szerepe a Mátrix-trilógia Merovingije, amelyben Kulka János szinkronizálta.)

Bezárva (Shut In)

Naomi Watts A kör és Az álmok otthona után újfent a horrorban játszik. A Bezárvában ezúttal egy megözvegyült gyermekpszichológus bőrébe bújik, aki egy szörnyű hóviharban próbál megmenteni egy kisfiút (Jacob Tremblay). A Puliwood kritikája szerint csalódás lett. 

(Érdekesség: Jacob Tremblay onnan lehet ismerős, hogy ő volt az Oscar-díjas A szoba című dráma egyik főszereplője.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Batman: A köpenyes lovagok visszatérnek (DVD)
- Szex receptre (DVD)
- Skiptrace - A zűrös páros (DVD)
- Tapsi 1. évad 3-4. lemez (2DVD)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)