Hirdetés

GameStar Filmajánló - Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból és Tarzan legendája

|

Heti filmajánló rovatunkban visszatérnek a Tini Nindzsa Teknőcök a Zöld Íjásszal kiegészülve, valamint láthatjuk a dzsungel hősének keresztezését a Majmok bolygójával.

Hirdetés

A filmvilágban manapság azt pletykálják, hogy összejöhet a Bosszúállók és X-Men crossover, intergalaktikus sztori lesz a Függetlenség napja 3, Daniel Radcliffe még nem végzett Harry Potterrel, temérdek fotó érkezett a Pókember: Hazatérés forgatásáról, Junkie XL visszatér az Igazság Ligájára, berendelték a Preacher 2. évadát és Tyrese Gibson is feltűnik az új Transformersben

A hét fájdalmasan indult, hiszen 86. életévében elhunyt kedvenc olasz pofonosztónk, Bud Spencer. Az emlékére nézzünk meg egy összeállítást a legjobb Spencer-Hill jelenetekből:

Akad azért örömteli hír is, hiszen július 7-től újra mozikba kerül a Terminátor - A halálosztó, méghozzá digitálisan felújítva, feliratosan és szinkronnal egyaránt. Íme a beharangozó videó: 

Mielőtt bepattannátok a hibernálókamrába, hogy átvészeljétek a július 7-ig hátralévő időszakot, még nézzétek át a heti kínálatot, ugyanis három film is debütál a mozikban:

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows)

A 2014-es Tini Nindzsa Teknőcök folytatását már nem Jonathan Liebesman rendezte, hanem Dave Green (Earth to Echo), viszont Michael Bay támogatása megmaradt. Az Elő az árnyékból alcímű epizód megpróbál mindent bevetni, amit csak lehet: ismét van egy idomokat villantó Megan Fox, újfent bejön a képbe egy ismert gonosz (Krang két csatlósával, Beboppal és Rocksteady-vel), láthatunk ismerős arcokat felbukkanni (a Zöld íjászt alakító színész mint Casey Jones) és a látvány esetében is hasonló popcornfeelingre számíthatunk, mint az előd esetében. A Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból tehát minden téren  ugyanazt hozza, mint a korábbi rész, csak többet, látványosabban és elméletileg jobban tálalva. A valóság viszont az, hogy aki a két évvel ezelőtti filmet szórakoztatónak találta, az nagy valószínűséggel ezt sem fogja elpocsékolt időnek tartani, viszont arra készüljön fel, hogy a folytatás elmarad tőle minden tekintetben. Ha tanácstalanok vagytok, olvassátok el a Puliwood az iménti linken olvasható kritikáját, segíthet a döntésben.

(Érdekesség: Stephen Amell az unokaöccse, Robbie Amell bevonásával készítheti el az IndieGoGo-n összekalapozott Code 8 nevezetű, érdekes társadalmi témákat boncolgató sci-fi-t.)

Tarzan legendája (The Legend of Tarzan)

A Harry Potter filmeket jegyző David Yates úgy döntött, hogy feldolgozza a híres Tarzan-sztorit, a film főszerepére pedig egy svéd színészdinasztia trónörökösét, Alexander Skarsgårdot (True Blood, Melankólia) választotta ki, míg Jane szerepére azt a Margot Robbie-t nyerte meg, aki hamarosan nemcsak a férfinézők, de Joker szívét is elrabolja a Suicide Squadban. Szerencsére a Tarzan legendája nem egy újabb eredettörténet. A sztori inkább arra fókuszál, hogy Tarzan - polgári nevén John Clayton - megházasodott Jane-nel, a civilizált világban él már sok éve, mikor hírét veszi, hogy egykori otthonát, Kongót hatalmas veszély fenyegeti, amelynek első számú okozója Rom kapitány (Christoph Waltz). Visszatér és megpróbálja megállítani a pusztítást, miközben visszavedlik a dzsungel urává. A Tarzan legendája az első vélemények alapján meglehetősen középszerű és helyenként unalmas is, de tartogat kellemes pillanatokat Samuel L. Jacksonnak és Christoph Waltz zsenijének köszönhetően, így talán egy esélyt megérdemel.

(Érdekesség: Láttad már a Twenty One Pilots legutóbbi klipjét, amibe új jeleneteket is pakoltak az Öngyilkos osztagból?)

A Bigger Splash

Francia krimi egy rocklegendáról, Marianne Lane-ről (Tilda Swinton) és partneréről, Paulról (Matthias Schoenaerts), akik a vulkanikus Pantelleria szigetén pihenik ki a fáradalmakat, amikor hirtelen felbukkan lányával (Dakota Johnson) régi szerelme, Harry (Ralph Fiennes), a lemezproducer, aki megzavarja az idilli nyaralást és a nosztalgiával szétbombázza Marianne nyugalmát. A Bigger Splash inkább az otthon nyugalmában, lazulós délutánon nézős fajta, mintsem moziban.

(Érdekesség: Tilda Swinton hamarosan egy szuperhősfilmben is kipróbálja magát, ugyanis ő fogja tanítani a Benedict Cumberbatch által játszott Doctor Strange-et.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések:

- Egyiptom istenei (DVD) 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)