Hirdetés

GameStar Filmajánló - Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

|

Minden idők egyik legjobb filmje, az Egy új remény megkapta a maga közvetlen előzményét a Zsivány Egyes képében, amelyben a Halálcsillag terveinek ellopása a központi elem.

Hirdetés

Mielőtt a legújabb Star Warsra térnénk, vegyük át röviden az elmúlt hét eseményeit. A Warner módosította az Igazság Ligája 2 premierjét, a Marvel kitűzte a Spider-Man: Homecoming folytatás dátumát, tovább csúszhat az Avatar 2, elkészül a Suicide Squad 2, a Times kihirdette 2016 legrosszabb filmjeit és megtudtuk, hogy kik lesznek az Assassin's Creed film szinkronhangjai. 

A hírek mellett nem maradtunk előzetes nélkül sem, amely ezúttal mi más is lehetne, mint Christopher Nolan következő filmje, a II. világháborús Dunkirk Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh és Mark Rylance szereplésével: 

Háborús film erre a hétre is jutott, csak éppen egy fantasy világban játszódik: 

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story)

Tovább bővül George Lucas messzi-messzi galaxisa, méghozzá az első antológia filmmel, amelyben azt láthatjuk, amiről az 1977-es klasszikusban még éppen hogy csak szó esett; vagyis hogy miként sikerült az akkor még szedett-vedett Lázadók Szövetségének megszereznie a Halálcsillag terveit. Bár az aggasztó előjelek miatt - mint az újraforgatások másik rendezővel és az utolsó pillanatban történt zeneszerzőváltás - aggódtunk, hogy a Zsivány Egyes nem fogja hozni a megszokott és elvárt színvonalat, szerencsére nem kellett csalódnunk: a GameStar és a Puliwood kritikája szerint is érdemes jegyet váltani a zsiványokra. 

(Érdekesség: Darth Vadert ezúttal Horányi László szinkronizálta, aki az X-Men filmekben tolmácsolta a hazai nézőknek Patrick Stewartot.)

Derült égből apu (Demain tout commence)

Előfordul, hogy valaki egyik pillanatról a másikra válik szülővé, de ez most Samuel (Omar Sy) esetében szó szerint történik, amikor a csajozógép agglegényhez betoppan az exe a közös kislányukkal, majd mire a férfi észhez kaphatna, a nő lelép, ő pedig kettesben marad a cserfes gyermekkel. Hugo Gélin vígjátéka, a Derült égből apu korrekt kikapcsolódást nyújthat az ünnepek közeledtével és talán tanít is valamicskét a felelősségvállalásról. 

(Érdekesség: Omar Sy az Életrevalók című filmjéért megkapta a legjobb színésznek járó César-díjat. Ő volt az első fekete színész, akit kitüntettek ezzel a díjjal.)

A heti DVD és Blu-ray megjelenések: 

- Rossz anyák (DVD)
- Amikor kialszik a fény (DVD)
- Haverok fegyverben (DVD, Blu-ray)
- Fantasztikus labirintus - 30 éves jubileumi változat (DVD, Blu-ray)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)