Hirdetés

Hiába vagy milliárdos, Gandalf nem megy el az esküvődre

|

Ian McKellen a legnagyobbak egyike, akit egyaránt imádunk az X-Men filmek Magnetójaként és a Gyűrűk Ura Gandalfjaként is. De van, amit ő sem vállal el, még fél milliárd forintért sem.

Hirdetés

Ha milliárdos vagy, akkor semmi akadálya annak, hogy Gyűrűk Ura-témájú, fényűző szertartást szervezz magadnak és párodnak, ráadásul még a koncepcióhoz is passzol a körítés, hiszen mindannyian tudjuk, hogy egy gyűrű mind fölött. A Napster dúsgazdag alapítójának, Sean Parkernek 2013-ban pontosan ilyen álomesküvője volt, amelyet az koronázott volna meg, ha Ian McKellen megjelent volna Gandalfként rajta. 

A Daily Mail értesülései szerint a Facebook első elnöke akkoriban nem kevesebb, mint 1,5 millió dollárt (vagyis több, mint 410 millió forintot) ajánlott a színésznek egy közvetítőn keresztül azért, hogy jelenjen meg a szertartáson. McKellen elmondása szerint ezt a felkérést meg is fontolta volna, azonban Parker azt szerette volna, ha Gandalfnak öltözve csatlakozik hozzájuk. A jelenleg 77 éves legenda erre saját bevallása szerint csak annyit mondott:

Sajnálom, Gandalf nem vállal esküvőket.

Parker valószínűleg nem sokáig búslakodhatott, ugyanis a híres énekes-dalszerző, Alexandra Lenasszal való házasságkötése McKellen nélkül is lenyűgöző volt: a körülbelül 4.5 millió dollárba (körülbelül 1,3 milliárd forintba) kerülő kaliforniai lagzin a Gyűrűk Ura kosztümtervezője, Ngila Dickson felelt mind a 364 vendég témához hű ruhájáért, akik között ott volt többek között a Metallica dobosa, Lars Ulrich és a Twitter alapítója, Jack Dorsey is. Íme néhány fotó az eseményről a Vanity Fair jóvoltából: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)