Hirdetés

Kiderült George Michael halálának oka

|

Az éjjel még nem volt egyértelmű, hogy mi okozhatta az énekes halálát, de mostanra sikerült megállapítani.

Hirdetés

Sajnos 2016 utolsó napjai is hoztak számunkra rossz híreket. Carrie Fisher szerencsére úgy néz ki, felépül, viszont ma hajnalban megtudtuk, hogy George Michael távozott az élők sorából. 

A TMZ portál értesülései szerint a zenész szívelégtelenségben hunyt el. A sztárhoz közelállók szerint nem érzett fájdalmat, álmában érte a halál. Az énekes állítólag nem szenvedett semmilyen betegségben.

George Michael éppen az életéről szóló filmen dolgozott, amit az eredeti tervek szerint márciusban mutattak volna be Angliában. December elején bejelentette, hogy éppen új albuma is készül.

A rendőrség az éjjel még nem tudta megmondani a halál okát, csak annyit közöltek, hogy gyanús körülményekre utaló jeleket nem találtak.

George Michael a '80-as években alapította a Wham zenekart iskolai barátjával, később pedig szólóban folytatta. Karrierje során több mint 100 millió eladott lemezt produkált, és két Grammy díjat is kapott. Egy legendás zenész volt, nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)