Hirdetés

Több forrásból is merít a Ghost in the Shell film

|

A Ghost in the Shell szériához több manga, anime és film is kapcsolódik, a jövőre érkező mozis feldolgozás készítői pedig több korábbi sztoriból is szemezgettek.

Hirdetés

Egyelőre csak apró részleteket láthattunk a jövőre mozikba kerülő Ghost in the Shell filmből, így a franchise rajongói érthető módon kicsit idegesek az alkotás kapcsán. Sokáig az sem volt teljesen egyértelmű, melyik történet kerül feldolgozásra, nemrég viszont ezt a kérdést tisztázta a film producere, Avi Arad.

Elmondása szerint több, számukra szimpatikus sztorielemet is beemelnek majd, de az is egyértelmű, melyik történetszál köré építették fel a forgatókönyvet.

"Nem a Puppet Master karakterét hozzuk be. Nem is a Laughing Man lesz a középpontban. Kuzéhoz kapcsolódik majd. A nagy dobásunk az lesz, hogy nem egy eredettörténetet mesélünk el, hanem [a főszereplő, az őrnagy] önazonosságának érzését állítjuk a középpontba és azt, hogyan határozza meg magát az emlékein keresztül. Ez lesz a történet egyik fő ága. Ezt az Affection című rész ihlette a 2nd Gig sorozatból"

- mondta Arad.

De megmagyarázta azt is, miért nem az első film gonoszát vették elő, ahogy arra is kitért, milyen részleteket vesznek még kölcsön:

"Azért nem a Puppet Mastert csináljuk meg, mert úgy éreztük, nem lenne elég időnk elmesélni azt a történetet. Az első filmben elég azzal foglalkoznod, hogyan gondolkodnak magukról a karakterek és milyen a kapcsolatuk azokkal, akikkel törődnek. Ez általában több mint elég történetnek. (...) Fel fogtok ismerni olyan dolgokat, mint a gésa-bot a Ghost in the Shell: Innocence-ből. Minden, ami a filmből átkerült, azért szerepel, mert nagyon tetszett. Az egész termoptikus rész a szemetesemberrel, azt is nagyon menőnek éreztük"

- fejtette ki a producer.

Hogy milyen is lesz az egyveleg, az jövő tavasszal derül ki, de addig bizonyára még több kisebb-nagyobb részletet látunk a filmből. Mit gondoltok, jól sikerül majd a feldolgozás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)