Hirdetés

Ghost In The Shell film - fotók szivárogtak ki a főszereplőkről

|

A Section 9 tagjait ábrázoló fotók jelentek meg az interneten. Mutatjuk, hogyan festenek majd az élőszereplős filmben a Ghost In The Shell karakterei.

Hirdetés

Több ázsiai weboldalon is megjelentek az alábbi fotók, melyek ha eredetinek bizonyulnak, akkor a Scarlett Johansson főszereplésével érkező Ghost In The Shell mozi főhőseit ábrázolják.

Scarlett Johansson és Pilou Asbæk szereplésében már eddig is biztosak voltunk, most azonban nem csak róluk érkezett fotó, így megismerhetjük a többi karakter filmbéli külsejét is. A képek eredetiségét még nem erősítették meg, de első ránézésre azért elég hitelesnek tűnnek. Íme a csapat:

Tawanda Manyimo - Boma

Yutaka Izumihara - Saito

Pilou Asbæk - Batou

Scarlett Johansson - The Major

Beat Takeshi - Daisuke Aramaki

Chin Han - Togusa

Lasarus Ratuere - Ishikawa

Az élőszereplős Ghost In The Shell filmet Rupert Sanders rendezi és a jelenlegi tervek szerint valamikor 2017 márciusának végén kerülhet a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)