Hirdetés

Ghost in the Shell film - és a szexi kiborg szerepét nem más kapja, mint...

|

Ennél jobb már nem fog történni a héten: a korábbi pletykák igaznak bizonyultak, ugyanis megtalálták az élőszereplős Ghost in the Shell mozi főszereplőjét.

Hirdetés

Scarlett Johansson több műfajban is bizonyította már tehetségét. Néha szuperhősökkel harcolt együtt (Bosszúállók), néha maga vált azzá (Lucy), máskor egy intelligens operációs program volt (A nő), így a DreamWorks nem is találhatott volna alkalmasabb színésznőt nála arra, hogy eljátssza a Ghost in the Shell élőszereplős filmváltozatának egyik szerepét.

A Variety információi szerint Johansson végre hivatalosan is aláírt Rupert Sanders (Hófehér és a vadász) filmjének főszerepére, amely nem az animációs filmeken vagy a TV sorozaton, hanem az eredeti mangán alapul majd. A sci-fi történetének középpontjában egy különleges, kiberbűnözésre szakosodott egység kiborg vezetője, Motoko Kusanagi áll. Az adaptáció elkészüléséhez valószínűleg Johansson korábbi sci-fijének sikere adta meg a lökést, amely 40 milliós büdzséből több mint tízszer annyit (kb. 460 millió dollárt) tudott varázsolni világszerte, de az is nagyban közrejátszhatott, hogy a DreamWorks egyik kulcsembere, Steven Spielberg hatalmas Ghost in the Shell-rajongó és már régóta azon ügyködött, hogy megvalósulhasson a projekt.

Egyelőre nincsenek róla információink, hogy mikor kezdődhet a forgatás, de azt már tudjuk, hogy a forgatókönyvet Bill Wheeler (Beugratás, Kétkedő fundamentalista) jegyzi. Örültök a stúdió döntésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)