Hirdetés

Ghostbusters - inkább az animációs sorozat felé mennének a filmek helyett

|

Nem annyira lett átütő sikere a Szellemirtók mozinak, ami erősen kétségbe vonja a folytatás létjogosultságát.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Ghostbusters stúdiója meglehetősen durva veszteségeknek néz elébe. Nagyon gyengén teljesít a kasszáknál a mozi, aminek köszönhetően dollármilliók fognak elszállni a szélben.

A jelentések szerint a Szellemirtóknak 300 millió dollárt kellett volna hoznia ahhoz, hogy egyáltalán visszajöjjön a befektetett pénz. A gond az, hogy jelenleg 180 millión áll a film, ami a The Hollywood Reporter szerint azt eredményezheti, hogy 70 milliós veszteséggel végez a buli.

A Sony mondjuk ezt vitatja, szerintük ez a szám sokkal kevésbé lesz súlyos, amikor beleszámolják majd a játékokból, merchandise cuccokból és egyéb Ghostbusters termékekből befolyó pénzeket is.

Ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy bukta az új Szellemirtók, aminek köszönhetően a készítők sem olyan bátrak a folytatás kapcsán, mint egykor. A Sony azt nyilatkozta, hogy nagyon büszkék az új filmre, és rengeteg ötletük van a Ghostbusters világ bővítésére.

Az egyike ezeknek az ötleteknek, hogy jobban ráfeküdnek a Ghostbusters: Ecto Force animációs sorozatra, és az abból készülő animációs filmre. A sorozat 2018-ba, a film 2019-ben érkezik majd.

A Sony amerikai terjesztési főnöke Rory Bruer a film megjelenésének hetében azt nyilatkozta, hogy ugyan semmi konkrétumot nem jelenthet be, szinte biztos, hogy számíthatunk folytatásra. Őszintén én nem bánnám, az új Ghostbusters film nem hozta le az eget, de szórakoztató volt annyira, hogy megnéznék egy második részt. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)