Hirdetés

Giancarlo Esposito csatlakozott az MCU-hoz

|

A színész egy brazil eseményen erősítette meg a hírt, és mondott valami még meglepőbbet is.

Hirdetés

Giancarlo Esposito napjaink egyik legismertebb színésze, akinek számos emlékezetes szerepe volt már, elég csak a Breaking Badre gondolni, de olyan produkciókban is felbukkant, mint A Mandalóri és a The Boys (arról nem is beszélve, hogy ő volt a Far Cry 6 főgonosza). Viszont van egy karakter, akit már régóta el szeretne játszani, ő pedig nem más, mint az X-Men legendás vezetője, Charles Xavier.

Esposito utoljára márciusban beszélt ebbéli vágyáról, akkor elmondta, hogy némileg újraértelmezné X professzort azáltal, hogy elhagyná például a kerekesszékét. A rajongókat megosztotta a lehetőség: sokan örültek neki, hogy egy sokat tapasztalt színész bújna Xavier bőrébe, mások viszont nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy a fehér karaktert egy fekete színész játssza. 

Hirdetés

Évek óta tartó találgatásoknak vetett véget Esposito azzal, hogy - a Collider jelentése szerint - nemrég a Mexikóvárosban tartott CCXP egyik panelbeszélgetésén megerősítette, hogy szerepet kapott az MCU-ban, szerepelni fog a Marvel egyik szuperhősfilmjében, de azt nem árulta el, hogy melyikben.

Azt viszont igen, hogy az előzetes feltételezésekkel ellentétben nem Charles Xavierként erősíti majd a franchise-t, más karakter képében fog felbukkanni. Esposito szerint "inkább előbb, mint utóbb" többet is meg fogunk tudni a szerepéről, hozzátéve, hogy az "jobb lesz, mint amit el tudunk képzelni". Az előbb, mint utóbb akár arra is utalhat, hogy a színész már a július végén mozikba kerülő Deadpool & Rozsomákban felbukkanhat a titokzatos szerepben. 

Ti melyik karakterként látnátok szívesen Giancarlo Espositót?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)