Hirdetés

Ezzel a cuccal egy rendes gitáron is úgy játszol majd, mint a Guitar Hero-ban

|

Nem könnyű megtanulni gitáron játszani, de ezzel a ravasz berendezéssel bárki dominálhatja majd a tábortüzeket.

Hirdetés

Mindenki álmodik arról, hogy milyen király is lenne rocksztárnak lenni, viszont kevesen bajlódnak vele, hogy el is jussanak odáig, már csak azért is, mert gitározni megtanulni sajnos nem könnyű mutatvány. Szerencsére nincs minden veszve, mert egy őrült YouTube-felhasználó most zseniális masinával állt elő.

A gitározás egyik legnehezebb és legfárasztóbb része, hogy a fránya akkordok helyes megszólaltatásához olyan helyzetben kell tartanunk a kezünket, amelyhez a legtöbbünk egyáltalán nincs hozzászokva. Pánikra azonban semmi ok, ugyanis WayOutWest feltalált egy szerkezetet, ami segítségével hozzáértés nélkül is le tudjuk fogni a legfontosabb akkordokat. A gépet a fogólapra kell erősíteni, aztán a hátán lévő karokat felhúzva a kis gombféleségek beállnak a megadott akkordot lefogó helyzetbe.

Nagyon jópofa kis cucc, de persze megvannak az egyértelmű limitációi. Nyilván csak néhány alapvető akkordot ismer, szóval ezzel a cuccal egy experimentális jazz trióba sem fognak bevenni minket, mint ahogy észbontó progresszív metál számokat sem fogunk pörgetni vele, de azért érdekes ötlet.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)