Hirdetés

A Galaxis őrzőinek írója is csatlakozik az élőszereplős Pokémon filmhez?

|

A Legendary Pictures éppen tárgyal a Nicole Perlman és Alex Hirscht duóval, hogy együtt rakják össze a Detective Pikachu filmet.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy az élőszereplős Pokémon film a Detective Pikachu játékot fogja alapjául venni. Még mindig nem tudjuk, hogy mennyire örüljünk ennek, de az biztató jel, hogy nem akarják amatőrökre bízni a forgatókönyv írását.

A Legendary Pictures nagy neveket keres a filmhez, ezért is szeretnék leszerződtetni a Galaxis őrzőinek íróját, Nicole Perlmant és a Gravity Falls alkotóját Alex Hirscht.

Ugyan még nincs lezárva az ügy, egyre többen biztosnak tűnő forrásból jelentik, hogy ők végzik majd az írói feladatokat.

Mi nagyon reméljük, hogy így lesz, mert Nicole nem csak az őrzőket rázta gatyába, de a Thor filmben is besegített, és egyébként a Captain Marvel sztorit is ő fogja papírra vetni.

A nagyon fura Detective Pikachu téma nem biztos, hogy hibátlan, de ha Nicole Perlman elfogadja a melót, akkor már lesz ok a bizalomra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)