Hirdetés

Új trailert kapott az orosz szuperhős film, a Guardians

|

A jövő évben nem a Justice League lesz az egyetlen szuperhősös összeborulás. 2017-ben ugyanis az orosz csodaemberek is egymásra találnak.

Hirdetés

Ha valaki elfelejtette volna, akkor most óvatosan emlékeztetnénk rá, hogy bizony nem csak a DC és a Marvel készül szuperhősös filmekkel a 2017-es évre. Jön még itt egy orosz csoda is Guardians címmel, amiben van egy medveember gatling gunnal. Ennél jobb már nem lesz.

A Guardians csapat tagjai Argus, az alakváltó, Han, a harcművész (aki egyébként a szelet is tudja irányítani), Ksenia, aki vízzé tudja alakítani a testét, és Ler a srác, aki képes irányítani a földet. Ha mindez kellően felcsigázott benneteket, akkor fent meg is tudjátok nézni a film legújabb előzetesét.

A filmet Sarik Andreasyan rendezi, a főszerepeket pedig Anton Pampushniy, Sanzhar Madiev, Sebastien Sisak, Alina Lanina, Valeria Shkirando, Vyacheslav Razbegaev, és Stanislav Shirin játszák. Az első vetítés Oroszországban lesz 2017. február 23-án. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)