Hirdetés

Halálos iramban 8 - félig kész a film, új videó érkezett

|

Jól halad a film készítése, a stáb már a forgatás felénél jár. Ennek örömére kaptunk egy új videót, amelyben friss jeleneteket is láthatunk.

Hirdetés

A filmet rendező F. Gary Gary és Vin Diesel két üldözéses jelenet között időt szakítottak arra, hogy bejelentsék, félig  már elkészült a széria következő része, és hogy köszönetet mondjanak a támogatóiknak. 

A hetente jelentkező sorozat legújabb részében ismét az akcióé és az autóké a főszerep. Jeleneket látunk az izlandi forgatásról és megcsodálhatjuk az égből aláhulló járgányokat, de két robbanás között Charlize Theront és Jason Stathamet is megpillanthatjuk. Vin Diesel arról beszél, hogy elvárásain felül teljesít a film és figyelemre méltó az a vágy mindenki részéről, hogy olyan filmet készítsenek, ami megtiszteli a rajongókat, akik hosszú ideje hűségesek a szériához.  

A Halálos iramban 8 várhatóan 2017. április 14.-én jelenik meg a mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)