Hirdetés

Videón a Halálos Iramban 8

|

Egy új videóban betekintést nyerhetünk a Halálos Iramban következő részébe, mely az elődőkhöz hasonlóan elég akciódúsnak néz ki.

Hirdetés

Már hét része megjelent a Vin Diesel által vezényelt Halálos Iramban-sorozatnak, eddig pedig még nem igazán sikerült hibázni. Eddig minden egyes epizód hatalmas sikert aratott a kasszáknál, szóval értelemszerű, hogy Diesel nem mondd le egykönnyen a tökéletes popcorn mozi receptjéről.

Néhány héttel ezelőtt már láthattunk egy videót a film forgatásáról, viszont most újabb felvételek érkeztek, melyen az izlandi forgatási helyszíneket nézhetjük meg. A sorozatot ismerve talán nem okozunk nagy meglepetést azzal, hogy a videón éppen egy üldözéses jelenetet forgatnak, mindenféle speckó járművekkel és természetesen tankkal.

Ezek ugyan mind ismerős dolgok, viszont a filmet rendező F. Gary Gray szerint egyáltalán nem a nyolcadik rókabőrt húzzák le ugyanarról a receptről: "Csak annyit mondhatok, hogy egy nagyon izgalmas irányba tartunk a filmmel és nagyon sokat dolgozunk azon, hogy a közönség ne érezze azt, hogy az előző filmet nézi mégegyszer. A karakterek, akiket a nézők megszerettek, ugyanúgy jelen lesznek, viszont a film még így is frissnek és újszerűnek hat."

Nagyon reméljük, hogy ez így lesz, de azért izgalom és látványosság tekintetében már az előző filmekre sem lehetett panasz. Ti mennyire várjátok a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)