Hirdetés

A Han Solo spin-offból kiderül, mi történt a Millennium Falconnal

|

A készülő Han Solo mozifilmről egyre több információt csepegtetnek az illetékesek, ezúttal a történetről is beszéltek a készítők.

Hirdetés

A Han Solo spin-off film szereposztásról már egyre több mindent tudunk - már a Han Solot, és a Lando Calrissiant alakító színészek kiléte is ismert, illetve a női főszereplőről is lassan lerántják a leplet. Az utóbbi napokban viszont a sztoriról is tweetelt néhány forráshoz közel álló újságíró.

Sok minden ki fog derülni például Han Solo mellett Lando karakteréről, valamint a kettejük közti kapcsolatról is. Egyesek szerint például megtudjuk azt is, hogy Han hogyan szerezte meg a az ikonikus Millennium Falcont Calrissantól.

Több részletet egyelőre nem árultak el, viszont kíváncsian várjuk, hogy fogják megvalósítani az egyik legnépszerűbb Star Wars-karakter háttértörténetét. Mivel a múltjáról nem sokat tudni, érdekes lesz, hogyan kötik össze az eredeti filmsorozattal.

A női főszereplő kilétével kapcsolatban még elmondták, hogy a végső döntést csak november közepén hozzák meg a készítők.

A Phil Lord és Chris Miller által rendezett Han Solo film 2018. május 25-én érkezik a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)