Hirdetés

Woody Harrelson is szerepet kaphat a Han Solo filmben

|

A főszerepet ugyan a viszonylag kevésbé ismert Alden Ehrenreich játssza, de a további szerepekre igazi sztárokat válogatnak.

Hirdetés

Vagy 2018 májusában, vagy ha igazak a legfrissebb pletykák, decemberben mutatják be a Han Solo múltjával foglalkozó filmet, melyből a még ifjú csempész első kalandjait ismerhetjük meg. A forgatást várhatóan még a hónapban elkezdik, de a színészek listája sem végleges.

A Variety forrásai alapján Han mentorának szerepére Woody Harrelson a legnagyobb esélyes, aki egyébként az Éhezők viadalában is játszott már mentort (meg ha úgy vesszük, a Zombielandben is). Kétségtelenül illene hozzá.

A filmben egyébként Emilia Clarke és Donald Glover is játszik, rendezőként Phil Lord és Chris Miller, íróként Kathleen Kennedy és Allison Shearmur tevékenykednek. Shearmur már az Éhezők viadalánál is dolgozott együtt Harrelsonnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)