Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne Harry Potter a 90-es évek szitkom stílusában

|

Elképzeltétek már, milyennek lennének a Harry Potter filmek állandó örömteli hangulattal, és a poénok utáni konzervröhögéssel? Az főcíme biztosan így festene.

Hirdetés

A Legendás állatok és megfigyelésük premierjének közeledtével sem fog csökkenni a Harry Potter-láz, sőt, az sincs kizárva, hogy a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek filmváltozatát megtekinthetjük majd valamikor a mozikban. Amíg pedig ezekre várunk, mutatunk nektek egy igazán bizarr videót.

Idáig is előszeretettel vágták újra más hangulatban a Harry Potter filmeket, volt például olyan eset, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő mintájára készítettek el egy Harry Potter előzetest. Most a Comedy Central UK találta ki, milyen lenne a Harry Potter a 90-es évek szitkom sorozatainak stílusában. A képi minőség, a 4:3-as képarány és a zene kiválóan visszaadja a ennek a korszaknak, illetve ennek a műfajnak a hangulatát.

Fentebb nézzétek meg gyorsan a mókás videót, és meséljétek el nekünk, mennyire nyerte el a tetszéseteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)