Hirdetés

Hivatalos: készül a következő A Gyűrűk Ura film, visszatérnek az eredeti alkotók

|

Peter Jackson, Fran Walsh és Philippa Boyens, a filmtrilógia alkotói producerként segítik majd a munkálatokat.

Hirdetés

David Zaslav, a Warner Bros. Discovery ügyvezetője a cég pénzügyi beszámolója keretében ejtette el, hogy megkezdődött a következő A Gyűrűk Ura film fejlesztése, amiben az Oscar-díjas, legendás trilógia alkotói is részt vesznek. 

Egyelőre még korai fázisban jár a projekt, a forgatókönyvet formálják, de annyi már biztos, hogy teljesen új történetet fognak elmesélni. Később elárulták, hogy a film címe The Hunt for Gollum lesz, és Andy Serkis rendezi, aki az eredeti filmekben a karaktert alakította, és most is visszatér ehhez a feladathoz.

Hirdetés

Még nem tudni, az írói feladatokat ki fogja ellátni, csak a rendező és a producerek személyét fixálták, akik viszont minden lépést figyelemmel kísérnek.

Zaslav hozzátette, úgy érzi, a WBD nem használja ki eléggé A Gyűrűk Ura, a Harry Potter és a DC franchise-okban rejlő lehetőségeket, de a jövőben ezekre szeretnének építkezni. 

Az új A Gyűrűk Ura film premierjére 2026-ban kerülhet sor. Ezt megelőzően idén decemberben mutatkozik be a War of the Rohirrim, egy animációs film, ami a Helm-szurdok történetéről mesél.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)