Hirdetés

Hivatalos: újabb John Wick spin-off készül, a negyedik rész egyik legérdekesebb karakterére fókuszál

|

Nem a Ballerina lesz az egyetlen mozis mellékszál, amely a John Wick univerzumot bővíti.

Hirdetés

Tekintve, hogy eddig mindegyik film többet hozott az előzőnél, aligha lep meg bárkit a Lionsgate ragaszkodása a John Wick franchise-hoz, melynek univerzuma és lore-ja kellően tágas ahhoz, hogy teret adjon más történetek elmesélésének is a Keanu Reeves által megformált bérgyilkos köré szőtteken túl. Ennek szellemében született meg a Peacock streamingplatformra gyártott The Continental: From the World of John Wick című minisorozat, és készül Ana de Armasszal a főszereben a 2025. június 6-ára halasztott John Wick Presents: Ballerina.

Az imént felsorolt spin-offok mellett szintén zöld utat kapott az a még cím nélküli produkció, amely Donnie Yen vak bérgyilkosát, John Wick régi cimboráját állítja cselekménye gyújtópontjába.

Hirdetés

Arra, hogy a John Wick: 4. felvonásban bemutatkozott Caine-nek a jövőben is szánhat szerepet a Lionsgate, már a film stáblista után jelenetéből is lehetett következtetni, sejtésünket pedig végül beigazolta a Variety beszámolója, mely szerint a stúdió már ki is választotta a feladatra alkalmasnak vélt forgatókönyvírót.

A rendező személyét ugyan még nem nevezték meg, de ha minden terv szerint alakul, akkor jövőre már foroghatnak is a kamerák Hongkongban Az Esernyő Akadémia és a The Son sorozatokon edződött Robert Askins szkriptje alapján, akit 2015-ben Tony-díjra is jelöltek Hand to God című színdarabjáért. A projektet Chad Stahelski, a John Wick-filmek rendezője produceri minőségben felügyeli Basil Iwanyk és Erica Lee társaságában.

Donnie Yen közleményében örömét fejezte ki, hogy visszatérhet a karakterhez.

"Azért rezonálnak a nézőkkel annyira mélyen ezek a filmek, mert akárcsak jómagam, Chad, Basil és Erica is mindent beleadnak, ahogy az akció, a harc és a kaszkadőrmutatványok ne csak művésziek, újítóak és izgalmasak legyenek, hanem egyúttal kifejezőek is úgy a karakter, mint a történet és az érzelmek szempontjából. Caine hihetetlen karakter, akit a múltja kísér, és én izgatott vagyok, hogy ismét eljátszhatom ezt a szerepet."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)