Hirdetés

Így edz Jon Bernthal a Megtorló szerepére

|

A Netflix után a Disney+-on is eljátssza a kíméletlen igazságosztó, Frank Castle karakterét.

Hirdetés

Noha nincs olyan mély gödörben, mint a konkurens DCEU (be is szántja a Warner Bros. Discovery az egészet és DCU néven rebootolja James Gunn és Peter Safran felügyelete alatt), a számtalan filmet, sorozatot és különkiadást felölelő Marvel Cinematic Universe (ha időrendben néznéd, így tedd) kétségkívül kisebb válsággal küzd. Az Infinity Saga lezárása után egyelőre eredménytelenül keresi a helyes utat, s bár Kang izgalmas új főellenségnek ígérkezik, a karakter egyik variánsát a mozinézőkkel megismertető A Hangya és a Darázs: Kvantumánia nem az a zajos siker, amire Kevin Feige-ék számítottak. Ráadásul mindennek a tetejébe Hollywood feltörekvő csillaga, a Kanget alakító Jonathan Majors szép kis botrányba keveredett.

A legjobbkor érkezett tehát a hír március elején, hogy Fenegyerek (Charlie Cox), valamint a Vincent D'Onofrio által eljátszott Wilson Fisk után egy újabb karakter csatlakozik az MCU-hoz abból a gárdából, amelyik a Netflixen öregbítette a Marvel hírnevét kimondottan felnőtteknek szánt, javarészt jól sikerült sorozatokban.

Hirdetés

A családja gyilkosait levadászó egykori katonát, Frank Castle-t ismételten Jon Bernthal fogja eljátszani, akiről túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy tulajdonképpen erre a szerepre született, s bár önálló sorozatról (vagy filmről) egyelőre nincs szó, kezdetnek az is megteszi, hogy a 18 epizódosra tervezett Daredevil: Born Again sorozatban láthatjuk. A 46 színész már meg is kezdte a felkészülést a forgatásra, többek között úgy, hogy egy hivatásos ökölvívóval kesztyűzött. Az erről készült felvételt a rapperként is tevékeny Slink Proper osztotta meg az Instagramján.

Előreláthatóan 2024-ben rajtol majd el a Daredevil: Born Again a Disney+-on, és ha minden igaz, Vincent D'Onofrión és Jon Bernthalon kívül senki sem tér vissza a főszereplő Charlie Cox netflixes kollégái közül, tehát a Karen Page-et megformáló Daborah Ann Woll és a Foggy Nelsont játszó Elden Henson sem. A legújabb hírek szerint viszont újra felbukkan Wilson Fisk nagy szerelme, Vanessa, ám őt már nem Ayelet Zurer, hanem Sandrine Holt alakításában láthatjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)