Hirdetés

Ilyen a Deadpool vizuális effektek nélkül (videó)

|

Több mint fél tucat cég dolgozott a Deadpool film látványvilágán. Most a munkálatok során rögzített pillanatokból nézhettek meg egy összeállítást.

Hirdetés

Bár nem a csilli-villi digitális trükkök miatt lett olyan jó film a Deadpool, azt azért el kell ismerni, hogy a látványvilág utólagos kicsinosításért felelős cégek remek munkát végeztek. Az alacsony költségvetési keret ismeretében pedig ez igazán dicséretes.

Az alábbi felvételen azt láthatjátok, hogyan néztek ki a Deadpool egyes jelenetei azelőtt, hogy a digitális utómunka mesterei kezelésbe vették volna őket. Van itt klasszikus zöld háttér, motion capture ruhába és holdjáró bakancsokba bújtatott Kolosszus, és sok egyéb más nyalánkság is. A vizuális effektusokon a VFX Studios Atomic Fiction, a Blur Studio, a Digital Domain, a Weta Digital, a Luma Pictures, a Rodeo FX, és az Image Engine munkatársai dolgoztak.

A Deadpool egyébként jól halad az X-Men filmek közötti bevételi versenyben. Az Egyesült Államokban már többet termelt mint az első X-Men, az X-Men: First Class és The Wolverine. Nemrég pedig az X-Men Origins: Wolverine-t is maga mögött hagyta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)