Hirdetés

Így készül Xéna dobófegyvere

|

A sorozat visszatérését a Man At Arms csapata méltóképp ünnepelte.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a sorozat, ami gyermekkorunkban a képernyők elé szögezett minket, hamarosan visszatérhet a képernyőkre.

Bár egy ideje már új csapattal dolgoznak, a Mat At Arms stábja továbbra is ontja magából a jobbnál jobb fegyvereket, amit különböző videojátékok, filmek vagy épp sorozatok alapján készítenek el. Mivel már régóta nyúzták őket a rajongók, hogy Xéna dobófegyverét (hivatalos nevén csakram) is hozzák össze, kénytelenek voltak kicsit pihentetni a hatalmas kardokat.

A normál változat mellett azt a két darabból álló pengét is elkészítették, amit a harcos hercegnő a sorozat végén használt. Talán nem repül olyan jól, mint a sorozatban, de így is elég durván oda lehet csapni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)