Hirdetés

Így tette jobbá Harrision Ford sérülése a Star Wars VII-et

|

A színész lábtörése miatt hetekre leállt a forgatás, ez azonban nem hátráltatta a filmet, sőt, így sikerült mégjobbá tenni.

Hirdetés

Harrison Ford már nem éppen fiatal, ezért is aggódtak érte rengetegen, amikor a Millenium Falcon egyik ajtaja eltörte a lábát. Bár nyilvánvalóan a készítők is nagyon megrémültek, a színész felépüléséig volt idejük egyik kicsit polírozni a filmet.

A filmet rendező J.J. Abrams a Tribece filmfesztiválon mesélt arról, mire használták az időt, amíg Ford lábadozott. "Amikor először vettük fel Rey és Finn jeleneteit a hajón, egyáltalán nem működött a kettejük közti kémia, és én is rosszul irányítottam őket. Ford sérülései után volt pár hetünk átnézni az eddigi munkát, ekkor írtam át igazán a két karakter viszonyát. Így amikor visszajöttünk, újravettük az egészet. A szünet rengeteget segített, hogy a karakterek a helyükre kerüljenek."

Remélhetőleg a Star Wars VIII-at rendező Ryan Johnson is ki tudja majd hozni a lehető legtöbben a párosból, bár valószínűleg jóval könnyebb dolga lesz, hiszen Daisy Ridley és John Boyega elég jól összeszoktak az ébredő Erőben.

Ugye nem felejtettétek el, hogy három hét múlva Star Wars Night?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)