Hirdetés

Ilyen hosszú lesz a The Suicide Squad

|

James Gunn elárult néhány apróságot a hamarosan megjelenő filmről, többek között azt is, hogy lesz-e jelenet a stáblista után.

Hirdetés

Nemsokára megjelenik James Gunn következő képregényes alkotása, a The Suicide Squad, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, ezúttal is előkerülnek a szuperhősös filmeket tipikusan körülvevő kérdések. Szerencsére a rendező készséggel állt a rajongók rendelkezésére és szívesen elárult néhány apróságot a Twitteren.

Hirdetés

Talán már mondani sem kell, a rajongók egyik legégetőbb kérdése az volt, hogy a filmben lesz-e valamilyen stáblista utáni jelenet, amelyre a rendező sokak nagy örömére el is árulta a választ:

"Remélem nem ez a legfontosabb kérdés, hiszen a film maga a lényeg, de igen."

Gunn azt is elárulta, hogy a film nagyjából 2 óra hosszú lesz, ám néhány rajongó felvetése ellenére nem a stúdió akarta így, hanem a rendező szerint egész egyszerűen ilyen hosszúra sikerült:

"Megírtam, leforgattam és megvágtam a legjobb filmet, amit csak tudtam és végül ilyen hosszú lett. Senki nem tervezte, hogy ennyi lesz."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezeken az egyszerűbb kérdéseken kívül persze sokan voltak, akik a film konkrét részleteire és meglepetéseire voltak kíváncsiak, de Gunn nyilván nem fog lelőni minden poént, úgyhogy innentől kezdve meg kell várnunk, amíg megjelenik a film.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)