Hirdetés

Ilyen lenne az élőszereplős Rick és Morty Christopher Lloyddal

|

Fájdalmasan rövid, ám annál zseniálisabb kisfilmmel lepte meg a rajongókat az Adult Swim.

Hirdetés

Alighanem mindenki izgatottan várja már a hétvégét, aki kedveli e szokatlan nagypapa-unoka páros őrültnél őrültebb kalandjait, hiszen szeptember 5-én egyórás fináléval zárul a széria ötödik évada. Ebből az apropóból közzétett az Adult Swim egy mindössze 14 másodperces anyagot, ami mindennél egyértelműbben bizonyítja, hogy élőszereplős formátumban is tökéletesen működne a Rick és Morty.

Persze ehhez az is kell, hogy megfelelő színészeket válasszanak ki a címszerepekre, mint jelen esetben Christopher Lloydot és Jaeden Martellt.

Hirdetés

Az előbbit azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni, a Vissza a jövőbe trilógia Emmett Brown dokija alighanem a legmélyebb álmából felébresztve is egy szempillantás alatt át tudna lényegülni egy őrült, ám ártalmatlan tudóssá. Jaeden Martell nevét olvasva valószínűleg kevesebben kezdenek el ámuldozni, de ha hozzátesszük, hogy ő alakította a kimagaslóan sikeres Az (It) rebootban Bill Denbrough-t, akkor néhányan talán felismerik.

Egyelőre nem tudni, hogy a kisfilmnek van-e bármilyen egyéb célja túl azon, hogy felcsigázza érdeklődésünket az évadzáró előtt. Mindenesetre a közösségi oldalakon (élükön a Twitterrel) aktív rajongók máris fellelkesedtek, és egyre nagyobb számban teszik fel a kérdést, hogy mi van, ha az Adult Swim tényleg élőszereplős sorozatot (vagy legalább csak egy epizódot) készít Rick és Morty kalandjaiból.

Ti néznétek?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)