Hirdetés

Ilyenek lennének a Trónok harca szereplői Disney karakterként

|

Egészen bizarr lenne látni egy Disney-sorozatot a Trónok harca világában.

Hirdetés

Míg a napokban egy F16-os vadászgéppel demonstrálták, hogy akár egy légiharccal is elboldogul a mesterséges intelligencia, néhol már a dolgozatok javítását is a technológiára bízzák. Az egész világ AI-lázban ég, így az átlagfelhasználók is előszeretettel próbálgatják az egyre szélesebb körben elérhető technológiát.

Ennek eredményeként nemrégiben például a Simpson család szereplőinek fotorealisztikus változataira csodálkozhattunk rá, amit a Midjourney képgenerátor segítségével hívtak életre az alkotni vágyók. Szintúgy izgalmas kísérlet volt, mikor a technológia segítségével anime stílusban gondolták újra Breaking Badet - a végeredmény tényleg egészen lenyűgöző lett.

Hirdetés

A minap újabb teljesen ellentétes, ám látszólag jól működő keresztezés látott napvilágot: Disney karakterként alkották újra a Trónok harca szereplőit. Bizony, ráadásul a sorozat szinte összes fontosabb szereplőjét kezelésbe vették a mesterséges intelligencia segítségével, amiről meg kell hagyni, ismételten jó munkát végzett.

Az alábbi galériában pörgethetitek végig a képeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)