Hirdetés

Ezt az Indiana Jones sorozatot látnunk kell

|

Vannak olyan projektek, amikért akár mélyen bele is nyúlnánk a tárcánkba, csak hogy láthassuk megvalósulni. Ilyen a LucasFilm korábbi animátora által készített Indiana Jones animációs sorozat trailere is.

Hirdetés

Indiana Jones még nem végzett, hiszen Spielberg megígérte, hogy lesz új film, amit csak és kizárólag Harrison Ford játszhat el, senki más (még Megan Fox sem, hiába szeretné). A világ egyik leghíresebb régészprofesszora azonban nem csak a mozikban térhet vissza. 

Patrick Schoenmaker, a Lucasfilm egykori animátora 5 hosszú évet töltött el azzal, hogy egy lehetséges TV-sorozat, a The Adventures of Indiana Jones főcímét elkészítse, amelyben nem csak az ikonikus szereplők bukkannak fel, de bizony a kultikus jeleneteket is megidézi.

Csak reménykedni tudunk benne, hogy a Disney felfigyel rá és a pozitív visszhangot látva rábólint arra, hogy Schoenmaker elkészíthesse Indiana Jones sorozatát. Nektek hogy tetszik a videó? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)