Hirdetés

Jó és rossz hír is érkezett a Halálos iramban 11-ről

|

Maga a film rendezője, Louis Leterrier mesélt a fináléról. Megtudtuk, hogy mikor kerül a mozikba.

Hirdetés

Túlzás lenne azt állítani, hogy sokáig velünk maradt a tavaly májusban bemutatott Halálos iramban 10, ami talán még a korábbi részeknél is sablonosabbra, mondjuk úgy, "agykikapcsolósabbra" sikeredett. Még ennek ellenére is (vagy éppen ezért), közel 705 millió dollárt termelt világszerte, és bár büdzséje sem volt piskóta (becslések szerint 340 millió dollár), a Universal Pictures elégedetten csettinthetett a Toretto család történetének teljesítménye láttán.

Részben az ordas nagy cliffhangernek köszönhetően hamar előtérbe került az utolsó részként szolgáló folytatás, amiről nemrégiben kiderült, hogy teljesen másmilyen lehet, így akár Jason Momoa karaktere is kimaradhat belőle.

Hirdetés

A minap a film rendezője, Louis Leterrier nyilatkozott a Collidernek és osztott meg friss információkat a projekttel kapcsolatban. Elmondta, bár sűrű a naptára, fókusza rövidesen a Halálos iramban 11-re helyeződik át, viszont 2025-ben már nem kerülhet sor a bemutatóra.

A rendező arról beszélt, hogy idén nyáron egy horrorfilmet forgat, amit szeptember 15-én fog befejezni, így egy napra rá, szeptember 16-án kezdődhetnek a következő Halálos iramban film előkészületei.

Leterrier hozzátette:

"A forgatás jövő év elején kezdődik, a film pedig 2026-ban fog megjelenni, napra pontosan 25 évvel az első film bemutatása után."

Az első Halálos iramban 2001. június 22-én debütált az Egyesült Államokban, szóval ha tényleg a 25 éves évfordulóra tervezik a nagy finálét, akkor 2026. június 22-ére várhatjuk a bemutatót - bár ezt a Universal Pictures egyelőre nem erősítette meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)