Hirdetés

Egy Suicide Squad karakter már biztosan kimarad Az igazság ligája filmből

|

Nemrég egy érdekes pletyka indult útjára a neten arról, hogy a Suicide Squad egyik szereplőjét viszontlátjuk majd Az igazság ligájában, de ezeket a reményeket hamar letörték. Spoilerek következnek.

Hirdetés

Kedden egy érdekes pletyka ütötte fel a fejét a 2017-ben bemutatkozó Az igazság ligája filmmel kapcsolatban, de hamar kiderült, hogy a hír kacsa. Ennek alapján a szuperhősök csapatára koncentráló filmben viszontláthattuk volna a rosszfiúk bandája kapcsán bemutatkozott új DC-gonoszt is. Spoilerek következnek a Suicide Squad kapcsán.

Miután az Öngyilkos osztag végén Batman befenyítette Amanda Wallert, hogy oszlassa fel a bandát, nem lett volna teljesen meglepő, ha valamilyen kapcsolatot épít a két film között a Warner. Pár napja pedig több beszámoló is kikerült a netre, amik szerint az Izlandon zajló forgatás helyszínére igyekezett Jared Leto, a Joker rajongók pedig már kezdték is behűteni a pezsgőt. Viszont a The Wrap belsős infókkal is rendelkező tudósítója, Umberto Gonzalez egy Twitter-üzenetben hamar letörte a reményeiket, így a pletykának lőttek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)