Hirdetés

Vess egy pillantást az új Batman páncélra

|

A rendező, Zack Snyder Twitter oldalán mutatott képet a denevérember taktikai páncélzatáról, amit Batman a Justice League-ben is viselni fog.

Hirdetés

Ruhatárat frissítenek a DC hősök. Már Superman esetében is felröppent a hír, hogy talán új szerelést kap, de Batman biztosan új gúnyát villant, hiszen maga a rendező mutatott róla egy remek fotót.

"A célegyenesben." Fűzte hozzá a képhez Snyder, amin Ben Affleck feszít az új páncéljában.

A 2017. november 17-re kitűzött premieren Affleck oldalán ott lesz még természetesen Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg) és Jason Momoa (Aquaman) is. A film első előzetese a Comic Con-on látott napvilágot és messze nem tűnik olyan borús hangulatúnak, mint a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala.

A remény nem halt meg, ahogy Superman sem, így még van rá esély, hogy egy igazán ütős filmet hozzon össze a Warner Bros. és a DC. Már csak egy év srácok, már csak egy év.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)