Hirdetés

Justice League - Superman egy új ruhában tér vissza?

|

Lehetséges, hogy a Justice League moziban Superman egy olyan öltözetet kap, amit a képregényrajongók már nagyon jól ismernek, legalábbis erre enged következtetni a kriptoni hőst alakító Henry Cavill egyik fotója.

Hirdetés

Az igazság ligája, vagyis a Justice League már megkapta első kedvcsináló videóját, most pedig a Supermant játszó Henry Cavill tett közzé egy érdekes képet, ami alapján karaktere dobni fogja a megszokott kék-vörös gúnyát és a képregényekben már korábban feltűnt fekete öltözetben lép színre.

Superman ugyebár jelenleg halott a filmes univerzumban, de ennek ellenére egyértelmű, hogy a Justice League visszatér a karakter. Superman egyszer a 90-es években a képregényekben is elhunyt, a hőst pedig egy fekete ruhában temették el. Ez valójában egy regenerációs öltözet volt, ami magába szívta a napenergiát és szépen lassan visszahozta az életbe Supermant.

Lehetséges, hogy a filmben is valami hasonló megoldással támasztják fel Henry Cavill karakterét?

Nemrégiben a most futó DC képregényekben (New 52 korszak) szereplő fiatalabb Superman is meghalt, ekkor pedig hirtelen feltűnt egy idősebb, szakállas hős, aki nem más mint a 80-as és 90-es évek olvasói által jó ismert eredeti Superman. Nos, ő is fekete gúnyát húzott a nagy visszatérés alkalmából.

Az mindenesetre biztos, hogy az Instagramra posztolt képen pont egy fekete ruha részlete látható. Nézzétek meg ti is:

#Superman

A photo posted by Henry Cavill (@henrycavill) on

Mit gondoltok, a Justice League moziban tényeg fekete ruhában csatlakozik majd Superman a Ligához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)