Hirdetés

Napi büntetés: Kanye West nevet változtatott, egyszerű lesz megjegyezni, hogy kell mostantól szólítani

|

Ezzel övé lesz a világ egyik legrövidebb aláírása.

Hirdetés

"A nevem Ye, lehet nem ismerős neked. A nevem Ye, lehet csak két betű neked. A nevem Ye, lehet a barátnőd szeret. Srácok hé, a szoba nem tőlem meleg!" - énekelhetné Kanye West, hiszen a világhírű amerikai rapper úgy döntött, nevet változtat. Ez persze azoknak nem lehet meglepetés, akik esetleg Twitteren is követik a zenészt, hiszen ott már egy ideje Ye néven fut, mostantól azonban hivatalossá vált a dolog.

A Sky News beszámolója szerint ugyanis egy Los Angeles-i bíróság helyt adott Kanye, vagyis Ye még augusztusban beadott névváltoztatási kérelmének.

Hirdetés

Kanye Omari West 1977-ben beszületett a Georgia állambéli Atlantában. Immár huszonkétszeres Grammy-díjas előadó, aki nem csak rapperként, hanem lemezproducerként, filmrendezőként és divattervezőként is dolgozik, sőt politikai ambíciói is voltak, 2020-ban független jelöltként indult az amerikai elnökválasztáson.

Kanye... vagyis Ye (elnézést, ez tényleg csak a megszokás) döntését úgy indokolta még 2018-ban, hogy a "ye" a Bibliában a leggyakrabban használt szó, azt jelenti, hogy "ti". A Kanye "egyetlent" jelent, így a zenész szerint egyfajta önreflexió is a névváltás.

Az aláírás mindenesetre sokkal egyszerűbb lesz mostantól Ye számára, ugyanis neve tényleg csak ennyi és nem több, tehát vezetéknevét sem kell a hivatalos iratokra odafirkantania többé. Ha esetleg valamilyen okból a jövőben tovább rövidülne Kim Kardashian (jelenleg még) férjének neve, természetesen nem tartjuk majd vissza tőletek az "izgalmas" fejleményeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)