Hirdetés

Kevés menőbb dolog van, mint az Alien: Romulus forgatásán rohangáló arctámadó

|

Az Alien: Romulus stábja nem szeretett volna mindent CGI-jal megoldani, erre remek példa a távirányítós arctámadó is.

Hirdetés

Manapság egyre ritkább az, amikor hollywoodi szuperprodukciók valós kellékeket használni a digitális utómunk, a CGI és VFX alkalmazása helyett. Épp ezért szoktak annyira örülni a rajongók, amikor egy forgatáson valós díszletek találkoznak a ténylegesen elkészített maszkokkal, eszközökkel. És bizony a Fede Álvarez rendezésében készülő Alien: Romulus is a klasszikus irányzatot követi inkább a jelek szerint.

A napokban ugyanis Álvarez közzétett egy videót a film forgatásáról, ebben pedig az látható, ahogy távirányítóval vezérelnek egy arctámadót, ami gyakorlatilag így fel-alá szaladgál a stábtagok között.

Hirdetés

A távirányítható arctámadót egyébként a Wētā Workshop csapata készítette el - ők korábban olyan filmeken dolgoztak, mint A Gyűrűk Ura és A hobbit trilógia, a Blade Runner 2049, a Dűne, vagy épp az Avatar: A víz útja.

Íme Álvarez videója:

Az Alien: Romulus idén augusztusban érkezik meg a magyar mozikba, a film első szinkronos előzetesét már megnézhetitek alább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)