Hirdetés

Kigyulladt a Ragyogás című filmben híressé vált hotel

|

A tűzoltók gyors közbelépésének hála nem okozott tragédiát a baleset.

Hirdetés

A Portland közelében található Timberline Lodge neve valószínűleg kevesek számára lehet első hallásra ismerős, de ha meglátjátok képen a hotelt, akkor minden bizonnyal azonnal be fog ugrani Stanley Kubrick kultklasszikus horrorfilmje, a Stephen King bestsellerje alapján készült 1980-as Ragyogás (The Shining), ugyanis abban a filmben kapott nagyon fontos szerepet ez az épület - ott Overlook Hotelként emlegették.

Ez a hotel gyullad ki nemrég a hírek szerint. Maga a tűz a padlástérben indult el, feltételezések szerint a kéményből aláhulló parázs lobbantotta lángra az épületet. 

Hirdetés

A helyi tűzoltók gyorsan megérkeztek, és nagyjából két óra alatt sikerült is legyőzniük a lángokat. Ennél is fontosabb azonban talán az, hogy szerencsére semmilyen személyi sérülés nem történt a baleset kapcsán.

A tűzről alább fotókat és egy videót is meg tudtok nézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)