Hirdetés

Kong: Skull Island - Loki óriásmajomra vadászik

|

Befutott a Kong: Skull Island legújabb előzetese, a Tom Hiddleston főszereplésével érkező film egyre ígéretesebbnek tűnik.

Hirdetés

A Legendary Pictures és a Warner Bros. Pictures közzétette a Kong: Skull Island legújabb előzetesét, ami a második komolyabb, kellemes hosszúságú kedvcsináló anyag az óriásmajom legújabb kalandjáról. 

Mint ismeretes, a Kong: Skull Island ugyanabban a filmes univerzumban játszódik, mint a 2014-es Godzilla, a későbbiekben, egészen konkrétan 2019-ben pedig tovább bővül a sorozat, mivel akkor tervezik a mozikba küldeni a Godzilla 2-t. 2020-ban pedig a két óriás végre összecsap, hiszen akkor fog érkezni a  Godzilla vs. Kong. Nem véletlen tehát, hogy a 2017. március 10-én bemutatásra kerülő Kong: Skull Islandben Tom Hiddleston mellett olyan sztárok is feltűnnek, mint Brie Larson, Samuel L. Jackson, vagy éppen John Goodman.

Ti várjátok már Jordan Vogt-Roberts mozijának premierjét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)