Hirdetés

Kung Fury - ingyen nézhető a karatézó Hitler és a vikingek neonfényben

|

Ha nincs még programotok péntekre, akkor mi most ajánlunk nektek egy jó filmet, amit ingyen nézhettek meg a Steamen. Durva lesz.

Hirdetés

Megérkezett a legjobb film, amit a Steamen valaha is láthatsz. A Kung Fury elképesztően laza, és több neon van benne, mint az elmúlt 5 Need for Speed játékban összesen.

A sztori úgy kezdődik, hogy a Miami rendőrség nyomozója és kung-fu mestere King Fury visszautazik az időben, hogy megölje Adolf Hitlert, és megbosszulja barátja halálát, akit a náci vezető gyilkolt meg. Az időgép meghibásodik és emberünk a vikingek korába megy vissza. Ja, és van itt egyébként rengeteg robbanás, meg 50 métert ugrató autóból kiugró emberek, darkos szintetizátor zene, dínók, meg minden, ami a ‘80-as évek VHS mozijaitól elvárható. Kicsit a Far Cry 3: Blood Dragon rajongásunk is visszatért tőle...

Az anyag David Sandberg rendező munkája, aki évekig rendezett klipeket és reklámokat. Még 2012-ben hagyta ott az ipart, és kezdett bele saját filmjének megrendezésébe, amit most ti is megnézhettek a Steamen. Vagy akár itt is:

És tényleg, nézzétek meg, mert ez a 30 perc kőkemény móka egy letűnt korszak görbe tükreként. Ja, és a főcímdal David Hasselhoff előadásában egy külön művészeti élmény:

Ugye.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)