Hirdetés

Kylo Ren még inkább Darth Vader lesz a Star Wars VIII-ban?

|

Az ifjú sith nagyapja nyomdokaiba akar lépni, így felveszi annak köpenyét. Mármint szó szerint Darth Vader köpenyét.

Hirdetés

Nehéz lenne eltitkolni, hogy a Star Wars: Az ébredő erő sokat merített az eredeti trilógia nyitórészéből. Még új Darth Vadert is kaptunk Kylo Ren szerepében, aki egyébként hatalmas rajongója az eredeti Sith lovagnak.

A Making Star Wars jelentése szerint a Emo Vader a következő szintre lép a Star Wars VIII-ban, és nem csak az öreg hangtorzítóját, de a köpenyét is lenyúlja.

"Forrásaink szerint Kylo Ren Darth Vader köpenyét fogja hordani a Star Wars VIII-ban. A köpeny elvileg úgy néz majd ki, mint amit a Birodalom Visszavágban láttunk Sith lovagon. A különbség, hogy nem lesz rajta lánckapocs. Az nem teljesen tiszta, hogy a köpenyt Kylo csinálta, vagy ténylegesen megszerezte nagyapja köpenyét egy gyűjtőtől."

Az meglehetősen tiszta, hogy a Jedi visszatér után a galaxis régiségkereskedői ráharaptak az olyan relikviákra, mint Vader sisakja, köpenye, miegymás. Nem lenne nehéz elképzelni, hogy a First Order urának ne lenne pénze kivásárolni egy kufárt, azt meg pláne nem, hogy kettévágná.

Túl sokat még nem tudunk a Star Wars VIII-ról, így egy darabig biztosan nem fog kiderülni, hogy igaz-e a pletyka. Jelenleg természetesen a Disney még azzal van elfoglalva, hogy a Zsivány Egyest reklámozza, amiben a sötét lovag személyesen benne is lesz (a köpenyével együtt).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)