Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - még meg sem jelent a film, de már tervben a folytatás

|

A Harry Potter-filmek előzményének számító Legendás állatok és megfigyelésük ugyan csak idén novemberben kerül filmvászonra, de a Warner Bros. máris a folytatást tervezi.

Hirdetés

Már nem sokat kell várni a Harry Potter-univerzum következő filmjére, ugyanis a Legendás állatok és megfigyelésük című előzménytörténet november 18-án debütál a mozikban. A Warner Bros. viszont még a premiert sem várta meg, máris a Legandás állatok második epizódján gondolkodnak.

Hatalmas a hype a Harry Potter-előzmény körül - a Comin Conon bemutatott trailer is nagy népszerűségnek örvend, a LEGO pedig már dolgozik a film LEGO Dimensions kiegészítőjén.

Kicsit meglepő, hogy az első rész bemutatója előtt 3 hónappal már egy film második részét tervezik, de a gyártó nagyon bízik az univerzum elhivatott rajongóiban, így a Legendás állatok és megfigyelésük folytatását 2018. november 16-ára már be is jelentették.

A rendezői székbe újra David Yates ülhet, aki a Legendás állatok mellett több Harry Potter-filmet (Főnix Rendje, A felvér herceg, A halál ereklyéi 1 és 2) is rendezett, így már bőven van tapasztalata a franchise-zal. A producerek is ugyanazok lesznek, mint az első résznél, köztük a sztori alapjául szolgáló könyv írónőjével, J.K. Rowlinggal.

Ti várjátok már film(ek)et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)