Hirdetés

LIFE - ha földönkívülivel találkozol, ne piszkálgasd a mutatóujjaddal

|

Két előzetes is érkezett Ryan Reynolds és Jake Gyllenhaal új filmjéhez, melyekből csak annyi derül ki, hogy hőseink egy cukinak tűnő földönkívüli létformától rettegnek. Talán okkal.

Hirdetés

Minden évre jut valami izgalmas sci-fi, az idei évre kettő is maradt. Az egyik az Arrival, ami novemberben kerül a mozikba, a másik pedig a Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével készülő Passengers, melyet mi csak januárban láthatunk. Jövő nyárra a LIFE-ot várhatjuk. 

A sztori szerint a Nemzetközi Űrállomás hatfős legénysége épp a legnagyobb felfedezésre készül: bizonyítékot találhatnak arra, hogy a Marson volt élet. Sikerül elfogniuk egy élőlényt, ami nagyon aranyosnak tűnik, míg valamilyen módon nem kezdi el kínozni az őt piszkáló tudóst. Ezután a maradék túlélőknek meg kell próbálniuk életben maradni. Vagy valami ilyesmi. Nézzétek meg a két előzetest, melyek részben ugyan osztoznak jeleneteken, de egyaránt tartalmaznak olyanokat is, amit a másik nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)